Λεοζίνιο: «Καλύτεροι όσο περνάει ο καιρός»

Λεοζίνιο: «Καλύτεροι όσο περνάει ο καιρός»

Ο Λεοζίνιο που έκανε ντεμπούτο με την φανέλα του Ηρακλή στο ματς με τα Γιάννινα, με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην δική του συμμετοχή, στη σημερινή νίκη, αλλά και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Λεοζίνιο: «Καλύτεροι όσο περνάει ο καιρός»

Ο Βραζιλιάνος μέσος μίλησε αρχικά για την νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα λέγοντας τα εξής: «Είναι σημαντικό το ότι καταφέραμε και κερδίσαμε. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, να μαζέψουμε όσο το δυνατό περισσότερους βαθμούς και να κατακτήσουμε όσο το δυνατόν την υψηλότερη θέση στο πρωτάθλημα».

Για την δική του πρώτη παρουσία είπε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν κατάφερα να δείξω πολλά πράγματα γιατί έχω μείνει πίσω και έχω χάσει ρυθμό. Συγκεκριμένα, είχα να αγωνιστώ από τις 23 Δεκεμβρίου. Όσο περνάει ο καιρός πιστεύω ότι θα μπορέσω να βοηθήσω πολύ περισσότερο».

Για το πως του φάνηκε ο Ηρακλής σαν ομάδα: «Ο Ηρακλής είναι μια ομάδα με τεράστια ιστορία. Ξέρω πολύ καλά που ήρθα και το τι θέλω να προσφέρω. Σήμερα ήμασταν καλοί, αλλά όσο περνάει ο καιρός θα είμαστε όλο και καλύτεροι».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί στην Τούμπα είπε: «Είναι ένα ντέρμπι του οποίου τις ιδιαιτερότητες  τις γνωρίζω γιατί έχω αγωνιστεί αρκετά χρόνια στην Ελλάδα. Σίγουρα θα είναι μια δύσκολη αναμέτρηση, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που χρειαζόμαστε. Μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε την ευκαιρία να το αναλύσουμε περισσότερο το επόμενο παιχνίδι».

Best of internet