Μπέτις - Βαλένθια 1-0

Gazzetta team
Μπέτις - Βαλένθια 1-0

bet365

Ο κατήφορος της Βαλένθια δεν έχει τέλος, καθώς οι νυχτερίδες ηττήθηκαν με 1-0 και από την Μπέτις.

Η Βαλένθια συνεχίζει να αγνοεί τη νίκη, καθώς ηττήθηκε και από την Μπέτις με 1-0 και βρίσκεται στο +4 από την ζώνη του υποβιβασμού. Οι παίκτες του Νέβιλ έκαναν ακόμη μία απογοητευτική εμφάνιση και δεν υπάρχει ίχνος ελπίδας ότι η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη.

Το πρώτο μέρος δεν είχε ρυθμό, ενώ οι φάσεις ήταν ελάχιστες. Δυνατές μονομαχίες υπήρξαν, όμως καμία ομάδα δεν ρίσκαρε και το 0-0 έμεινε φυσιολογικά μέχρι το ημίχρονο. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 20’ για τους φιλοξενούμενους με τον Αντρέ Γκόμες, ενώ η μοναδική κλασική ευκαιρία χάθηκε για τους γηπεδούχους με τον Φαν Βολφσβίνκελ στο 44’.

Τα πάντα άλλαξαν στην επανάληψη, που ξεκίνησε με γκολ. Ο Νεγρέδο απείλησε πρώτος στο 47’, όμως η Μπέτις ήταν εκείνη που έφτασε στο γκολ στο 49’. Ο Φαν Βολφσβίνκελ μάλλον πήγε για σουτ, όμως τελικά του βγήκε ασίστ, με τον Ρουμπέν Κάστρο να έρχεται από πίσω και να κάνει το 1-0 από κοντά! Η Βαλένθια έφτασε μία ανάσα από την ισοφάριση μόλις 2’ αργότερα, όμως ο Νεγρέδο είδε τον Βάργκας να σώζει στην γραμμή μετά το πλασέ του!

Το ματς άνοιξε, Εντιαγιέ (59’) και Βάργκας (63’) έφτασαν κοντά στο 2-0, πριν ο Μολίνα σκοράρει στο 77’, για να ακυρωθεί το γκολ του για οφσάιντ. Η είσοδος του Ροδρίγο έδωσε πνοή στην επίθεση των νυχτερίδων και ο Ισπανός έχασε καλή ευκαιρία στο 80’, πριν η Βαλένθια μείνει με 10 παίκτες, καθώς στο 85’ ο Γκαγιά αντίκρισε σωστά δεύτερη κίτρινη. Οι φιλοξενούμενοι το πάλεψαν μέχρι το τέλος, το γκολ του Μουστάφι στο 90’ μάλλον ακυρώθηκε λανθασμένα για οφσάιντ, ενώ στο 3’ των καθυστερήσεων ο Αδάν έκανε μεγάλη απόκρουση στο τετ α τετ με τον Ροδρίγο, για να μείνει το 1-0 μέχρι το τέλος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα