Πετράκης: «Κέρδισε η ομάδα που το ήθελε περισσότερο»

Πετράκης: «Κέρδισε η ομάδα που το ήθελε περισσότερο»

Για το κακό ξεκίνημα του ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε ο Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου. Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στις αλλαγές που έκανε στο ημίχρονο, αλλά και στην βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας του.  

Πετράκης: «Κέρδισε η ομάδα που το ήθελε περισσότερο»

Ο Πετράκης αρχικά μίλησε για την εμφάνιση που έκανε η ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο λέγοντας τα εξής: «Δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι από το σημερινό παιχνίδι. Τον αγώνα τον κέρδισε η ομάδα που το ήθελε περισσότερο. Εμείς πληρώσαμε το κακό ξεκίνημα αν και αυτό ήταν κάτι που το είχαμε επισημάνει. Ο Ηρακλής ήταν αποφασιστικός και δημιούργησε στο πρώτο ημίχρονο πολλές προϋποθέσεις για να σκοράρει. Εμείς όταν καταλάβαμε πως πρέπει να μπούμε στο παιχνίδι, αν και είχαμε χρόνο στη διάθεσή μας δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Με εξαίρεση το κακό ξεκίνημα του πρώτου ημιχρόνου, η ομάδα μου έφτασε με αξιώσεις αρκετές φορές στην περιοχή του αντιπάλου, όμως μας έλειπε το τελευταίο κομμάτι για να μετατρέψουμε την καλή εικόνα σε ουσία και αποτέλεσμα».

Για τις αλλαγές στο ημίχρονο: «Όταν είναι να κάνω μία αλλαγή αξιολογώ πολλά πράγματα. Θεώρησα πως με τις δύο αλλαγές θα βοηθήσω την ομάδα μου. Δεν ήμουν ευχαριστημένος από την εικόνα και γι’ αυτό τους άλλαξα».

Για τη βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας του: «Αν ρωτήσετε τον οποιοδήποτε προπονητή θα σας πει πως η ομάδα του αδικείται και θα έπρεπε να έχει περισσότερους βαθμούς. Η δική μας ομάδα, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και σε αρκετούς αγώνες δεν πήραμε πράγματα που δικαιούμασταν».

Best of internet