Λιλ - Ρεν 1-1

Gazzetta team
Λιλ - Ρεν 1-1

bet365

Η Λιλ ήταν καλύτερη, όμως με - αμφισβητούμενο - πέναλτι του Ντεμπελέ στο τέλος η Ρεν πήρε τον βαθμό (1-1).

Η Λιλ κυριάρχησε στη μεγαλύτερη διάρκεια, όμως δεν κατάφερε να τελειώσει το ματς και στο τέλος το πλήρωσε. Δύο αμφισβητούμενες αποφάσεις του διαιτητή Αμέλ επέτρεψαν την Ρεν να ισοφαρίσει στο τέλος και να πάρει έναν βαθμό, που δεν άξιζε.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν από το ξεκίνημα, έκλεισαν τους ρενέ στα καρέ τους, όμως έπρεπε να φτάσουμε λίγο πριν το ημίχρονο, για να πάρουν το προβάδισμα. Αμαντού (20’) και Ομπαντί (21’, 28’), όμως για όλη τους την υπεροχή οι λιλουά έκαναν λίγα μπροστά στην εστία του Κοστίλ. Τελικά, το γκολ ήρθε στο 42’. Σέντρα του Μπουφάλ από δεξιά και ο Έντερ στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 1-0 με το πρώτο του γκολ στην Γαλλία.

Παίξε στην Sportingbet με τις καλύτερες αποδόσεις την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

Η εικόνα δεν άλλαξε στην επανάληψη, με τους Μπενζιά (50’), Μπαλμόν (53’) και Μποτεάκ (63’) να χάνουν καλές ευκαιρίες και τους ρενέ να είναι ανύπαρκτοι. Τα πάντα άλλαξαν στο 70’, όταν ο Μπουφάλ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, μία απόφαση που αμφισβήτησαν έντονα οι γηπεδούχοι. Παρά την αριθμητική τους υπεροχή, όμως, οι παίκτες του Κουρμπίς ήταν απογοητευτικοί. Και στο τέλος χρειάστηκαν ακόμη μία αμφισβητούμενη απόφαση, για να φτάσουν στην ισοφάριση.

Ο Αμέλ είδε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σουμαορό στον Ντεπ στο 86’, όμως φαίνεται ότι ο αμυντικός της Λιλ βρίσκει μπάλα. Μετά από συνομιλία με τον βοηθό του, ο διαιτητής δεν άλλαξε απόφαση και ο Ντεμπελέ έκανε το 1-1 από την άσπρη βούλα. Στο 3’ των καθυστερήσεων ο Σιντιμπέ έχασε μεγάλη ευκαιρία να δώσει και πάλι το προβάδισμα στους γηπεδούχους, όμως ο Κοστίλ έσωσε την Ρεν και κράτησε το 1-1 μέχρι το τέλος.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα