Βερόνα - Ίντερ 3-3 (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Βερόνα - Ίντερ 3-3 (vid)

bet365

Προηγήθηκε απέναντι στην ουραγό της Serie A και... κατάφερε να δεχθεί τρία γκολ από στημένες φάσεις για να προλάβει να πάρει μόλις τον ένα βαθμό! Η Ίντερ έχασε ευκαιρία να βρεθεί στην 3η θέση με το τελικό 3-3 κόντρα στη Βερόνα στο «Stadio Marc'Antonio Bentegodi».

Βλέποντας τους αριθμούς του πρώτου ημιχρόνου και το... 77%-23% της κατοχής της μπάλας για τους «νερατζούρι», ήταν ν' απορεί κανείς για το σκορ που είχε διαμορφωθεί στο 2-1 υπέρ της Βερόνα! Ο Ροντρίγκο Παλάσιο αστόχησε σε τετ-α-τετ στην πρώτη εξαιρετική στιγμή για την ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι προτού ο προτού ο Μουρίγιο σκοράρει στο 8ο λεπτό με κεφαλιά για το 1-0.

Όπως ακριβώς η Ίντερ απέκτησε το προβάδισμα, έτσι και το έχασε, με τη Βερόνα να κάνει... του κεφαλιού της και να φτάνει στην ανατροπή με δύο κεφαλιές σε διάστημα τριών λεπτών! Ο Ελάντερ στο 13' και ο Πισάνο στο 16' έδωσαν τρομερό ενδιαφέρον στο παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να κυριαρχούν απόλυτα και να ψάχνουν την ισοφάριση, όμως όλες οι προσπάθειες στο πρώτο ημίχρονο πήγαν στο βρόντο.

Σαν να μην έφταναν αυτά, ήρθε και τρίτη κεφαλιά από τη Βερόνα να καταλήξει στα δίχτυα στο 57' από τον Ιονίτα που άφησε εμβρόντητο τον Χαντάνοβιτς για το 3-1! Στο 61' ο Ικάρντι από οριακή θέση πρόλαβε την προωθημένη μπαλιά για να σκοράρει με τη μια και να μειώσει, ενώ στην... τρέλα που ακολούθησε πλέον, ήρθε και η ισοφάριση από τους «νερατζούρι» στο 78' με τον Πέρισιτς να πετάγεται στο δεύτερο δοκάρι από γύρισμα του Παλάσιο.

Το ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών και από τις δύο ομάδες είχε ίσως τη Βερόνα μεγαλύτερη χαμένη, αφού στο 85' από ατομική ενέργεια, ο Ζιλμπέρτο μπήκε στην περιοχή από αριστερά, έφερε τη μπάλα στο δεξί και το σουτ που έκανε στην κλειστή γωνία βρήκε στο δοκάρι του Χαντάνοβιτς.

 

SERIE A Τελευταία Νέα