Μπέρτος: «Δείξαμε ότι το θέλαμε πιο πολύ»

Μπέρτος: «Δείξαμε ότι το θέλαμε πιο πολύ»

Gazzetta team
Μπέρτος: «Δείξαμε ότι το θέλαμε πιο πολύ»

bet365

Στη μαχητικότητα και στη δύναμη που έδειξε η Ξάνθη στάθηκε ο Μανώλης Μπέρτος, τονίζοντας πως η αποβολή του Ζέκα έπαιξε επίσης ρόλο στην τελική έκβαση του αγώνα.

«Το σημερινό παιχνίδι ήταν ξεχωριστό για εμάς. Παίζαμε με έναν καλό αντίπαλο. Θεωρώ ότι στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι και δεν πήραμε τυχαία τη νίκη», ανέφερε αρχικά στην κάμερα της Nova ο άσος της Ξάνθης ο οποίος αγωνίζεται στους Ακρίτες με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό», δήλωσε αρχικά ο δεξιός μπακ της Ξάνθης στην κάμερα της NOVA.

Σχετικά με το που κρίθηκε το ματς: «Ότι έμεινε ο Παναθηναϊκός με 10 παίκτες έπαιξε ρόλο, αλλά και εμείς ήμασταν συγκεντρωμένοι. Κρίθηκε στη μαχητικότητα και τη δύναμη και δείξαμε ότι το θέλαμε πιο πολύ από τον Παναθηναϊκό».

Για τους στόχους της Ξάνθης στη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Εμείς κοιτάμε σε κάθε ματς να γινόμαστε καλύτεροι και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα