Ανέστης: «Προέχει ο Ατρόμητος»

Ανέστης: «Προέχει ο Ατρόμητος»

Για το εντυπωσιακό σερί της ΑΕΚ μέσα στο 2016, αλλά και τα ντέρμπι που ακολουθούν στο επόμενο διάστημα, μίλησε ο τερματοφύλακας της Ένωσης, Γιάννης Ανέστης, τονίζοντας πως πρώτα απ' όλα προέχει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Ανέστης: «Προέχει ο Ατρόμητος»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη «Real News»:

«Προερχόμαστε από ένα πολύ σημαντικό σερί νικών σε πρωτάθλημα και Κύπελλο μέσα στο 2016 και αυτό είναι κάτι που μας χαροποιεί, μας γεμίζει αυτοπεποίθηση, αλλά σε κάθε περίπτωση μας δημιουργεί έξτρα ευθύνες. Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι είναι σαφέστατα ένα από τα πλέον δύσκολα της χρονιάς και δεν μας παραπλανά η χαμηλή βαθμολογική θέση του αντιπάλου μας, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είναι μία από τις πιο σταθερές ομάδες του πρωταθλήματος».

«Ούτως ή άλλως γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχουν εύκολα ματς και ότι σε κάθε παιχνίδι θα πρέπει να επιβεβαιώνουμε την ποιότητά μας και την ανταγωνιστικότητά μας ως ομάδα, αλλά και τη βελτίωση που έχουμε δείξει. Στο ποδόσφαιρο δίνεις εξετάσεις και κρίνεσαι σε κάθε αγώνα και σε κάθε λεπτό που συμμετέχεις. Από εκεί και πέρα, θα είναι σημαντικό να κερδίσουμε και να πάμε με νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί και θα είναι ένα ακόμη πιο δυνατό κρας τεστ για εμάς».

«Σε καμία περίπτωση δεν θα έχουμε στο μυαλό μας την αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου, αφού προέχει το ματς με τον Ατρόμητο. Έχουμε μάθει πλέον να αντιμετωπίζουμε τα παιχνίδια όπως έρχονται, χωρίς διακρίσεις» .

Best of internet