Αλαφούζος: «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι»!

Νίκος Αθανασίου
Αλαφούζος: «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι»!

bet365

Για πρώτη φορά στην προεδρική του θητεία στον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε στα αποδυτήρια για να κάνει έντονες παρατηρήσεις σε διαιτητή. Τι είπε στον Σταύρο Μάνταλο.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού ήταν φανερά εκνευρισμένος από τις υποδείξεις του ρέφερι Μάνταλου και πήγε στα αποδυτήρια. Εκεί του μετέφερε την ενόχλησή του, τονίζοντάς του μεταξύ άλλων πως «θα έπρεπε να ντρέπεσαι για την σημερινή σου διαιτησία»! Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε να απευθύνει ένα δριμύ κατηγορώ προς τον διαιτητή του αγώνα με την Ξάνθη.

Ο Σταύρος Μάνταλος - σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν - από μέρους του έχει καταγράψει τα... πάντα στο Φύλλο Αγώνα (σ.σ. ακόμα και το συμβάν με τον Γιάννη Αλαφούζο αλλά και υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν σε βάρος του). Σχετικά με τον Κάρλος Ζέκα και την αποβολή του τόνισε πως κλώτσησε αντίπαλο από πίσω (σ.σ. τον Καρίμ Σολτάνι) χωρίς να τον τραυματίσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα