Μάντζιος: «Αυτοκτονήσαμε»

Νίκος Τσιώκος
Μάντζιος: «Αυτοκτονήσαμε»

bet365

Λόγο για αυτοκτονία έκανε ο Άκης Μάντζιος, ο οποίος δεν μπορούσε να εξηγήσει τι συνέβη μετά το γκολ του Λεβαδειακού και... έσβησε ο διακόπτης.

Ούτε ο Άκης Μάντζιος μπόρεσε να δώσει εξήγηση για το τι συνέβη μετά το γκολ του Λεβαδειακού και την αποβολή του Τσιάρα. Ο τεχνικός των Βοιωτών έκανε λόγο για κακό αποτέλεσμα και αυτοκτονία της ομάδας του. «Σήμερα αυτοκτονήσαμε σαν ομάδα, είχαμε ένα παιχνίδι στα χέρια μας και μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Δυστυχώς, μετά το γκολ που πετύχαμε, ήταν σαν να γύρισε ο διακόπτης και συναγωνιζόμασταν ποιος θα κάνει τα περισσότερα λάθη. Υπήρχε μία απίστευτη νευρικότητα στην ομάδα, μετά το πέναλτι, με το γκολ που προηγηθήκαμε, δεν μπορώ να εξηγήσω για ποιο λόγο. Είναι κακό αποτέλεσμα, όταν προηγείσαι και ο αντίπαλος παίζει με δέκα παίκτες, δυστυχώς όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όπως είπα, είναι ένα κακό αποτέλεσμα για μας.

Παρά το γεγονός ότι ξεκινήσαμε καλά και στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κατά κράτος καλύτεροι από τον αντίπαλο, αλλά μετά το γκολ, όπως είπα και πριν, δεν μπορώ να καταλάβω και να εξηγήσω τι έγινε και κάναμε τόσα απίστευτα λάθη και δεχτήκαμε ένα λάθος από κόντρες, όμως από τον αντίπαλο δεν απειληθήκαμε ποτέ. Πρέπει να ηρεμήσουμε τώρα και να δουλέψουμε για τη συνέχεια», είπε ο Έλληνας προπονητής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα