Δοκιμή με Μποτία για ΠΑΟΚ (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Δοκιμή με Μποτία για ΠΑΟΚ (pics)

bet365

Τον Μποτία δοκίμασε το Σάββατο στον Ρέντη για το βασικό σχήμα με τον ΠΑΟΚ ο Μάρκο Σίλβα. Ποια είναι η επικρατέστερη ενδεκάδα για το ντέρμπι.
Στην τελευταία του δοκιμή ο Μάρκο Σίλβα πήγε στα ίδια πρόσωπα που είχε εμπιστευθεί για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ρομπέρτο κίπερ, Ομάρ δεξί μπακ, Μαζουάκου αριστερά, Σιόβας και Μποτία στο κέντρο της άμυνας, κέντρο με Μιλιβόγιεβιτς και Ζντιέλαρ, δεκάρι ο Φορτούνης, στα δύο φτερά οι Ντουρμάζ και Πάρντο και φορ ο Ιντέγιε. Με αυτήν την λογική ο Μποτία δείχνει να έχει προβάδισμα σε σχέση με τον Ντα Κόστα και ο Ζντιέλαρ συγκριτικά με τον Κασάμι. Για τα άκρα βέβαια υπάρχει και ο Σεμπά.
Και ουσιαστικά μιλάμε για μόνο μία αλλαγή σε σχέση με την 11άδα που σας είχαμε μεταφέρει την Πέμπτη. Θυμίζουμε πως στην αποστολή για το ντέρμπι με ΠΑΟΚ έχουν μπει οι: Μποτία, Μπουχαλάκης, Ντα Κόστα, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Ιντέγιε, Καπίνο, Κασάμι, Κολοβός, Μαζουάκου, Μιλιβόγιεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σεμπά, Σιόβας και Ζντιέλαρ. Δείτε στην Gallery το πιθανό σχήμα με βασικό τον Μποτία και αυτό με Ντα Κόστα στο κέντρο της άμυνας:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα