Ζαρόπουλος: «Τεράστια νίκη»

Νίκος Αθανασίου
Ζαρόπουλος: «Τεράστια νίκη»

bet365

Ο Μιχάλης Ζαρόπουλος επέστρεψε στα γήπεδα και πανηγύρισε με την Ξάνθη μια μεγάλη νίκη, για την οποία μίλησε αμέσως μετά τη λήξη στη Λεωφόρο...

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου. Ήταν μια τεράστια νίκη. Είχα τραυματισμό στον ώμο μου που με κράτησε έξω 13 μήνες. Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα και έπαιξα και πάλι με την ομάδα μου. Δυο φορές χαρούμενος που κάναμε μια μεγάλη νίκη, χαιρόμαστε σήμερα και από αύριο κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Για την εικόνα της Ξάνθης: «Τα τελευταία πέντε παιχνίδια έχουμε καλύτερη εικόνα. Ακόμα και σε παιχνίδια που δε νικήσαμε αξίζαμε τη νίκη. Με Ατρόμητο, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο. Όλοι δουλεύουμε σκληρά και στόχος μας είναι να ξεφύγουμε από τις χαμηλές θέσεις και να κοιτάξουμε και πιο ψηλά αν προλάβουμε».

Για το γεγονός πως η Ξάνθη παίζει καλά αλλά πολλές φορές δεν παίρνει τις νίκες: «Δεν το αφήνουμε να μας επηρεάσει. Υπάρχουν καλές και κακές στιγμές, μπορεί να κερδίσεις ένα παιχνίδι που δεν αξίζεις ή να χάσεις ένα που αξίζεις αυτή είναι η μαγεία του ποδοσφαίρου και προσπαθούμε να κάνουμε ότι μπορούμε για να φτάνουμε στις νίκες».

Για τον Νιέτο: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει περάσει από την Μπαρτσελόνα. Διαθέτει εξαιρετική ποιότητα και γνωρίζουμε πως μια ενέργειά του είναι αρκετή για να κερδίσεις το παιχνίδι».

Για τον Λουτσέσκου: «Του αρέσει να κρατάει τους παίκτες στην τσίτα. Του αρέσει πολύ η δουλειά, είναι τελειομανής, έχει ωραία τρέλα μέσα του και νομίζω έχουμε πάρει όλοι πολλά πράγματα από εκείνον».

Για την απουσία του Κλέιτον: «Έχουμε ένα διαφορετικό στιλ από πέρσι. Πιο σφιχτή άμυνα, πιο καλή κυκλοφορία από πίσω. Ο Κλέιτον είναι τρομερός ποδοσφαιριστής, μας βοήθησε πολύ πέρσι, αλλά αφού δεν είναι στην ομάδα φέτος, έπρεπε να γίνει ο σχεδιασμός χωρίς αυτόν και νομίζω πως είμαστε πολύ καλό δρόμο».

Για την δική του απόδοση: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που μπόρεσα και αγωνίστηκα μετά από τόσο καιρό. Πολύ δύσκολο για έναν ποδοσφαιριστή να βρίσκεται μακριά από το γήπεδο για 13 μήνες. Δε σημαίνει κάτι αυτό, όλοι ήμασταν σε καλή μέρα, εγώ θέλω να έχω την υγεία μου και να δουλεύω ώστε να δείξω σε όλους πως είμαι εδώ πέρα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα