Λουτσέσκου: «Πολύ σημαντική νίκη»

Νίκος Αθανασίου
Λουτσέσκου: «Πολύ σημαντική νίκη»

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε λόγο για μία πολύ σημαντική νίκη της ομάδας του και στάθηκε στην προσήλωση των παικτών του.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Ρουμάνου τεχνικού:

«Είναι μία πολύ σημαντική νίκη στο γήπεδο του Παναθηναϊκού. Μια νίκη που την πήραμε χάρη στην πολύ καλή δουλειά των παικτών μου. Ξεκινήσαμε καλά, στα πρώτα τριάντα λεπτά είχαμε πολύ καλή κατοχή. Αντιδρούσαμε καλά μόλις χάναμε την μπάλα. Δεν επιτρέψαμε στον Παναθηναϊκό και είχαμε την φάση με τον Νιέτο. Μετά το 30' χάσαμε τον έλεγχο και δώσαμε στον Παναθηναϊκό την δυνατότητα να μας πιέσει. Αμυνθήκαμε πολύ καλά. Στο δεύτερο μέρος ήταν όπως στο πρώτο μέχρι την αποβολή του Ζέκα. Σκοράραμε, παίξαμε πολύ έξυπνα. Κρατούσαμε την μπάλα, όταν έπρεπε να παίξουμε άμυνα το κάναμε πολύ σωστά. Στο τέλος ήρθε αυτή η νίκη που άξιζαν οι παίκτες μας».

Για την διαιτησία: «Κάποιες φορές μας δίνουν κίτρινες χωρίς λόγο. Δεν ξέρω αν ήταν κίτρινη στον Βαξεβανίδη, δεν ξέρω αν υπήρχε πέναλτι στην περιοχή. Ήταν ξεκάθαρα κόκκινη κάρτα στον παίκτη του Παναθηναϊκού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα