Επίθεση της ΠΑΕ Ηρακλής στον Πίντο

Απόστολος Παγώνης
Επίθεση της ΠΑΕ Ηρακλής στον Πίντο

bet365

Η ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή την κίνηση του Πίντο να αυτοπροταθεί στην ομάδα της Θεσσαλονικείς, με την διοίκηση και τον Νίκο Παπαδόπουλο να του υπενθυμίζουν την ανέντιμη στάση το καλοκαίρι.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η είδηση της διαθεσιμότητας του Πίντο μας δίνει την ευκαιρία να τονίσουμε άλλη μια φορά την σημασία της διατήρησης των αξιών μας και να αντισταθούμε σε ότι μπορεί να μας αποσπάσει από το αληθινό όραμα μας για τον Ηρακλή.

Ο Ηρακλής είναι κάτι το μοναδικό.

Οι παίκτες πρέπει να τιμούν τα χρώματα του με υπερηφάνεια, πίστη και αφοσίωση.

Στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα έχει στρέψει την προσοχή του ο Ηρακλής. Η Novibet προσφέρει σε απόδοση 2.10 τη νίκη του «Γηραιού».

Πρέπει να δουλεύουν σκληρά για την ομάδα και να αναδείξουν μαζί με το ταλέντο τους, την αξιοπρέπεια, τον καλό χαρακτήρα και τον σεβασμό καθώς μόνο το ταλέντο δεν έχει αξία χωρίς όλα τα άλλα.

Ο Ηρακλής δεν ήταν η πρώτη επιλογή του Πίντο.

Ο Ηρακλής δεν ήταν η δεύτερη επιλογή του Πίντο

Ο Ηρακλής έγινε επιλογή για τον Πίντο μόνο όταν οι υπόλοιπες επιλογές του δεν μπορούσαν να πραγματοποιηθούν.

«Το περασμένο καλοκαίρι, ήμασταν περιχαρείς που θα είχαμε τον Πίντο στην ομάδα» είπε ο προπονητής της ομάδας μας, Νίκος Παπαδόπουλος και συμπλήρωσε ότι «δυστυχώς όλοι μας ξαφνιαστήκαμε και απογοητευτήκαμε όταν αποφάσισε να πάει κάπου αλλού την τελευταία στιγμή και αφού είχαμε συμφωνήσει και ετοιμάσει το συμβόλαιο του. Η συμπεριφορά του ήταν ανέντιμη. Χρησιμοποίησε τον Ηρακλή και οι αξίες του δεν ταιριάζουν με αυτές της ομάδας μας. Μάλιστα έμαθα για το ενδιαφέρον του να έρθει στον Ηρακλή από τον μάνατζέρ του και όχι τον ίδιο, μόλις την τελευταία εβδομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα