Μπολόνια – Φιορεντίνα 1-1

Γιώργος Καραμάνος
Μπολόνια – Φιορεντίνα 1-1

bet365

Οι Βιόλα έμειναν με 10 παίκτες στη Μπολόνια, προηγήθηκαν, ισοφαρίστηκαν (1-1) και με δύο νίκες σε επτά αγωνιστικές, βλέπουν να κινδυνεύει η 3η θέση τους.

Ξεκίνησε δυνατά, βρέθηκε κάποια στιγμή μόνη πρώτη, έβαλε το όνομα της στην κουβέντα του Σκουντέτο. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα η Φιορεντίνα δεν πατάει καλά. Οι κουβέντες πλέον που την αφορούν έχουν να κάνουν με την απογοήτευση της μη μεταγραφικής ενίσχυσης, αλλά και της αγωνιστικής αδυναμίας. Αυτή τη φορά έμεινε στο 1-1 με τη Μπολόνια στο «Ρενάτο Νταλ' Αρα» και ξέμεινε με μόλις δύο επιτυχίες στις επτά τελευταίες αγωνιστικές.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Απείλησαν δύο φορές με τον Τέγιο, αλλά στο 57' ο Ματίας Φαρνάντες αποβλήθηκε, αφού πήρε δύο ανούσιες κίτρινες σε διάστημα 10 λεπτών. Αν και με παίκτη λιγότερο όμως οι Βιόλα προηγήθηκαν μόλις δύο λεπτά αργότερα με το χαμηλό μονοκόμματο χαμηλό πλασέ του Μπερναντέσκι.

Η χαρά τους πάντως δεν κράτησε πολύ. Η Μπολόνια πίεσε και τελικά απάντησε στο 63' με τον Τζακερίνι να σκοράρει το έκτο φετινό του με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Ο Ταϊντέρ άγγιξε την ανατροπή (74'), αλλά ο Ταταρουσάνου έκανε την επέμβαση του ματς και κράτησε τουλάχιστον το βαθμό για την ομάδα του Πάουλο Σόουζα, η οποία πλέον είναι εξαιρετικά πιθανό στο φινάλε αυτής της αγωνιστικής να βρίσκεται εκτός τριάδας Champions League.


 

SERIE A Τελευταία Νέα