Παράσχος: «Δικαιούμαστε περαιτέρω βαθμούς»

Παράσχος: «Δικαιούμαστε περαιτέρω βαθμούς»

Ο Γιώργος Παράσχος τόνισε πως ποτέ δεν αισθάνθηκε τον κίνδυνο του υποβιβασμού και ότι ο Πλατανιάς θα έπρεπε να έχει περισσότερους βαθμούς, με βάση τις εμφανίσεις του.

Παράσχος: «Δικαιούμαστε περαιτέρω βαθμούς»

Στις δύσκολες συνθήκες και στον στόχο του Πλατανιά στάθηκε ο Γιώργος Παράσχος στη συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός των Χανιωτών τόνισε πως ποτέ δεν αισθάνθηκε τον κίνδυνο του υποβιβασμού και ότι η ομάδα του θα έπρεπε να έχει περισσότερους βαθμούς σε αυτό το σημείο του πρωταθλήματος.

«Πετύχαμε μία πάρα πολύ σημαντική νίκη βαθμολογικά που θα μας βοηθήσει πολύ στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Το σκορ ήταν δίκαιο για την ομάδα μου. Παρ' όλο που οι καιρικές συνθήκες και ο αέρας και η βροχή μας δυσκόλεψαν πολύ. Προσπαθήσαμε απέναντι σε μία ομάδα πολύ καλή με ποιότητα να βάλουμε την μπάλα κάτω και να προηγηθούμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο με τον αέρα που επικρατούσε μείναμε λίγο πιο πίσω και με αντεπιθέσεις καταφέραμε και βάλαμε ένα δεύτερο γκολ. Από εκεί και πέρα τα πράγματα έγιναν πιο απλά για εμάς. Στόχος μας είναι να συγκεντρώσουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε.

Δεν αισθανόμουν ποτέ τον κίνδυνο του υποβιβασμού, αλλά την αδικία, γιατί σύμφωνα με τις εμφανίσεις που κάναμε έπρεπε να είχαμε περισσότερους βαθμούς. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και το Σάββατο κόντρα στον Πανθρακικό.

Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά, όσοι παίκτες καλούνται να παίξουνε δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Σας είχα πει ότι η ομάδα δεν θα κάνει την λεγόμενη κοιλιά, όπως άρχισε το πρωτάθλημα, έτσι θα το τελειώσει. Ευελπιστώ να μην βγω ψεύτης. Είμαστε σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και αυτό με κάνει αισιόδοξο για την συνέχεια», ανέφερε ο προπονητής των Κρητικών.

Best of internet