Μονακό - Νις 1-0

Μονακό - Νις 1-0

Μονακό - Νις 1-0

Η Μονακό επιβλήθηκε με 1-0 της Νις στο ντέρμπι της Κυανής Ακτής και άνοιξε τη διαφορά στη 2η θέση.

Η Μονακό ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της Κυανής Ακτής, καθώς παρά το γεγονός ότι έπαιζε με 10 παίκτες από το 48’, επιβλήθηκε με 1-0 της Νις και ξέφυγε από την τελευταία στο +6’ στη 2η θέση.

Λίγο η ατμόσφαιρα του ντέρμπι, λίγο η ζωηρή εξέδρα και οι Μονεγάσκοι, αντίθετα σε ότι μας έχουν συνηθίσει, μπήκαν δυνατά και βρήκαν γρήγορα ρυθμό. Η πρώτη ευκαιρία χάθηκε στο 7’ με τον Βάγκνερ Λοβ να αστοχεί, ενώ στο 15’ ο Καρνιντάλ έσωσε τους νισουά στην προσπάθεια του Πάσαλιτς. Οι παίκτες του Πιελ κατάφεραν να βγουν στην επίθεση για πρώτη φορά στο 20’, όταν παραλίγο να πάρουν και το προβάδισμα. Ο Κοζιέλο έβγαλε τη σέντρα, όμως η μπάλα πήρε πορεία προς την εστία και σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι! Ο Λοβ έχασε τεράστια ευκαιρία στο 22’, δεν βρήκε στόχο ούτε στο 39’ και το 0-0 έμεινε μέχρι το ημίχρονο.

Η επανάληψη ξεκίνησε με τις χειρότερες προϋποθέσεις για τους φιλοξενούμενους, καθώς μόλις στο 48’ ο Ντιράρ κατάφερε να δεχθεί δύο κίτρινες. Η πρώτη για φάουλ και η δεύτερη για διαμαρτυρία! Οι Μονεγάσκοι κατέβασαν ταχύτητα, οι νισουά δεν κατάφεραν να το εκμεταλλευτούν, δεν ρίσκαραν και στο τέλος το πλήρωσαν. Το παιχνίδι κυλούσε χωρίς πολλά-πολλά, με τον Μπεν Αρφά να χάνει την πρώτη ευκαιρία στο 61’ και την Μονακό να παίρνει το προβάδισμα στο 81’. Φάουλ του Μουτίνιο, κεφαλιά του Μπακαγιόκο και 1-0! Οι παίκτες του Πιελ θυμήθηκαν να πιέσουν στη συνέχεια, έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Καντί (88’, 90’), όμως ο Σούμπασιτς κράτησε το 1-0 και σφράγισε τη νίκη της Μονακό.

Best of internet