Μπλάζιτς και Γιορέντε στην αποστολή της Καλλονής

Gazzetta team
Μπλάζιτς και Γιορέντε στην αποστολή της Καλλονής

bet365

Με τον νεοαποκτηθέντα Μάρκο Μπλάζιτς, αλλά και τον Ραούλ Γιορέντε να επιστρέφει στην αποστολή μετά από καιρό, θα ταξιδέψει η Καλλονή για το παιχνίδι με την Βέροια (7/2, 17:15)

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Καλλονής για το παιχνίδι με την Βέροια. Ο Νίκος Καραγεωργίου δεν μπορεί να υπολογίζει τον Βάλιο και τον Σπυρόπουλο που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού.

Αντίθετα στην αποστολή συμπεριλήφθηκε μετά από πολύ καιρό ο Ραούλ Γιορέντε, όπως και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας ο Μάρκο Μπλάζιτς.

Αναλυτικά η αποστολή:

Δαύκος, Μαλλής, Τσαμπούρης, Μίκιτς, Ούκα, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Γιορέντε, Καλτσάς, Γιουκαρής, Φαβάλι, Χατζηδημητρίου, Μπλάζιτς, Γεωργίου, Μανούσος, Κάρλσον, Ελλακόπουλος, Γουερέ, Νομπρέγκα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα