Ζάκυνθος - Απόλλων Σμύρνης 0-0

Νίκος Μαρούδας
Ζάκυνθος - Απόλλων Σμύρνης 0-0

bet365

Ο Απόλλων Σμύρνης... χάθηκε κάπου στη Ζάκυνθο, έμεινε στο 0-0 με την τοπική ομάδα που πήρε βαθμό χρυσάφι και πλέον αναμένει τα αποτελέσματα Κέρκυρας και ΑΕΛ για να δει ποια θα είναι η διαφορά του από τις θέσεις ανόδου.

Η απογοητευτική πτώση του Απόλλωνα συνεχίστηκε στη Ζάκυνθο, με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να μένει στο 0-0 και να χάνει κι άλλο έδαφος στην προσπάθειά της για άνοδο στα μεγάλα σαλόνια. Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι, πήραν έναν... χρυσό βαθμό και έφυγαν για πρώτη φορά από τις θέσεις υποβιβασμού.

Σε ένα παιχνίδι με χαμηλό ρυθμό, ο Απόλλων ήθελε μόνο νίκη μετά το εντός έδρας στραβοπάτημα με τον Πανσερραϊκό την περασμένη εβδομάδα. Η ομάδα του Μπαμπη Τεννέ, μπήκε στο παιχνίδι με σκοπό να κυριαρχήσει και να γίνει το αφεντικό. Τα κατάφερε, αλλά δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία του Παπαδόπουλου, με εξαίρεση τη φάση του 26', που ο Βάντερσον σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Οι γηπεδούχοι, είχαν και αυτοί τις καλές τους στιγμές με τους Κρολ και Κουρέλλα, αλλά το 0-0 δεν άλλαξε.

Στην επανάληψη η πίεση των φιλοξενούμενων μεγάλωσε, η Ζάκυνθος όμως δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα με τους επιθετικούς του Απόλλωνα και έβγαζε εύκολα τις φάσεις που φαίνονταν επικίνδυνες. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία», άγγιξε το γκολ στο 67', όταν ο Κονέ με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Αυτή ήταν και η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο δεύτερο μέρος, με το 0-0 τελικά να μένει μέχρι τέλους βγάζοντας για πρώτη φορά την Ζάκυνθο από την ζώνη και βάζοντας... δύσκολα στον Απόλλωνα που πλέον περιμένει...

Τι; Να μάθει τα αποτελέσματα των Κέρκυρα (με Καλλιθέα) και ΑΕΛ (με Λαμία) την Δευτέρα ώστε να δει την διαφορά που θα έχει από τις θέσεις ανόδου. Σε περίπτωση που Φαίακες και Λαρισαίοι νικήσουν, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ για την ομάδα της Ριζούπολης, καθώς η διαφορά από την δεύτερη θέση θα πάει στους 3 και από την κορυφή στους 5.

Οι συνθέσεις:

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Βάνια Ραντίνοβιτς): Παπαδόπουλος, Κυριακίδης, Ζαϊρί, Λέκκας (92’ Ζέλιος), Ορφανίδης, Τσιάμης (60’ Ταυταρίδης), Ναζίμ, Πεχλιβανόπουλος, Ν. Πέττας, Κρολ, Κουρέλλας (67’ Σταματής).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Αποστολίδης, Πάνος, Κύργιας, Δεληζήσης, Πιπίνης (60’ Αρναούτογλου), Ψιάνος, Κονέ, Σουνάς (61’ Μπουντόπουλος), Φαρινόλα (81’ Στεργίδης), Βάντερσον, Καμαρά.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα