Πλατανιάς - Αστέρας Τρίπολης 2-0

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Πλατανιάς - Αστέρας Τρίπολης 2-0

bet365

Ο εκπληκτικός Φανούρης Γουνδουλάκης άνοιξε με γκολάρα το σκορ και οδήγησε τον Πλατανιά στην πρώτη του νίκη (2-0) μετά από δύο μήνες, απέναντι στον εντελώς ακίνδυνο Αστέρα Τρίπολης!

Μπορεί να είχε να νικήσει από τις 5/12 αλλά τελικά ο Πλατανιάς πανηγύρισε το τρίποντο απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Η ομάδα του Παράσχου με μια γκολάρα του Γουνδουλάκη στο 19' και άλλο ένα από τον Ανγκούλο, δύο λεπτά από την είσοδό του στον αγώνα (79'), πήρε μια άνετη νίκη.

Δεν απείλησαν καθόλου οι παίκτες του Τερεζόπουλου, με την γενικότερη εικόνα της ομάδα του σε άμυνα και επίθεση να προβληματίζει.

Ετσι ξεκίνησαν

Ο Γιώργος Παράσχος ξεκίνησε σε σχήμα 4-2-3-1 με τον Σωτηρίου στο τέρμα, ο Κουλιμπαλί ήταν στο δεξί άκρο της άμυνας κι ο Βάντερσον στο αριστερό ενώ κεντρικό δίδυμο ο Μπανανά με τον Σελίν.

Γκνιάτις - Αποστολόπουλος ήταν τα δύο χαφ, ο Γουνδουλάκης ήταν δεξιά στην επίθεση, αριστερά ήταν ο Μουνάφο κι ο Μενδρινός πίσω από τον Ράμος.

Από την πλευρά του, ο Τερεζόπουλος παρέταξε και εκείνος σε σύστημα 4-2-3-1 την ομάδα του, με τον Μπαντή κάτω από το τέρμα και τους Σανκαρέ-Ζησόπουλο στο κέντρο της άμυνας. Ο Παντελιάδης ήταν στο αριστερό άκρο κι ο Κιτοκό στο δεξί. Μούκαμ και Μάσα ήταν αριστερά και δεξιά του Μπερτόγλιο που ήταν πίσω από τον Ιωαννίδης, Τα δύο χαφ μπροστά από την άμυνα ήταν οι Χαμντανί και Κουρμπέλης.

Τι έβαλες, ρε, Φανούρη!

Το ματς ξεκίνησε στα Περιβόλια με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να «διαβάσουν» η μία την άλλη.

Στο 4' ο Γουνδουλάκης μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, έψαξε τον Ράμος, αλλά ο Μπαντής έπεσε και μάζεψε γρήγορα την μπάλα. Λίγο αργότερα, οι φιλοξενούμενοι πήραν το πρώτο κόρνερ της αναμέτρησης χωρίς να συμβεί κάτι το αξιοσημείωτο.

Σιγά-σιγά ο Πλατανιάς έδειχνε να ελέγχει το ματς, χωρίς όμως να κάνει κάτι το τρομερό. Αυτό το... τρομερό, το έκανε ο Γουνδουλάκης στο 20' όταν ο Μενδρινός εκτέλεσε ένα κόρνερ και εκείνος με δεξί σουτ στην κίνηση άνοιξε το σκορ.

Από εκεί και πέρα, ο ρυθμός έπεσε, ο Αστέρας προσπάθησε προς το τέλος να βγει μπροστά, χωρίς όμως να δημιουργήσει τις συνθήκες για κάποιο γκολ. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που θα μπορούσαν να σημειώσουν κι άλλο τέρμα.

Ο Μπανανά πήγε να αιφνιδιάσει από μακριά, αλλά ο Μπαντής έδιωξε σε κόρνερ, ενώ στην τελευταία φάση του ημιχρόνου, ο Ράμος ήταν ένα... κλικ πιο πίσω από τη θέση που θα έπρεπε για να σπρώξει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Ανγκούλο και τέλος

Οι φιλοξενούμενοι θα έπρεπε να μπουν πιο ορεξάτοι στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν το έκαναν. Πέρα από το σουτ του Μπερτόγλιο στο 78' δεν έχουν να θυμούνται κάτι άλλο το τόσο σημαντικό.

Από την άλλη, οι γηπεδούχοι είχαν τις φάσεις και μάλιστα έφτασαν στο 2-0 όταν ο Ανγκούλο στο 79' (δύο λεπτά από την είσοδό του) μετουσίωσε την απίστευτη συνεργασία των Γουνδουλάκη-Αποστολόπουλου σε γκολ. Από τον τελευταίο η μπάλα πήγε σ' αυτόν, που κατευθείαν εκτέλεσε για το 2-0.

Ο Ράμος θα μπορούσε νωρίτερα να... καθαρίσει το ματς, αλλά στο 54' ο Μπαντής του είπε «όχι». Ο ίδιος αργότερα δεν είχε δύναμη να γίνει πιο απειλητικός αλλά ο Σανκαρέ τον σταμάτησε, βγάζοντας σε κόρνερ.

Ετσι, ο Πλατανιάς χαμογέλασε και πήρε μια νίκη που τον κάνει να... κοιμάται ποιο ήσυχος ενόψει της συνέχειας. Από την άλλη, ο Αστέρας βλέπει το άστρο του να θαμπώνει και πρέπει να αλλάξει πολλά αν θέλει να μπει στα πλέι οφ και να είναι ξανά στην Ευρώπη. Τέτοια εμφάνιση όπως η σημερινή πρέπει να την ξεχάσει, όμως.

Man of the match: Πέτυχε γκολάρα, από τα πόδια του ξεκίνησε και το 2-0... Ε, ο Φανούρης Γουνδουλάκης είναι κι ο MVP!

Στο ύψος του: Ο Μενδρινός ήταν και σ' αυτό το ματς ο κινητήριος μοχλός του Πλατανιά. Από τα πόδια του ξεκινούσαν όλες οι στημένες φάσεις.

Η γκάφα: Όσο κι αν ψάξαμε δεν βρήκαμε κάποια γκάφα. Θα μπορούσε να έχει γίνει αν ο Μπαντής είχε αιφνιδιαστεί από το μακρινό σουτ του Μπανανά αλλά αυτό δεν έγινε και δεν θα... γεννήσουμε κάτι το τόσο τραγικό.

Το στραγάλι: Ο διαιτητής ήταν καλός χωρίς σοβαρά λάθη. Βέβαια, δεν είχε να πάρει και δύσκολες αποφάσεις.

Το ταμείο του Gazzetta: Ο Πλατανιάς έφτασε στους 24 βαθμούς και δείχνει να ξεχνά κάθε συνέριο υποβιβασμού. Ο Αστέρας από την άλλη, πρέπει να προβληματιστεί ενόψει της συνέχειας καθότι έχει στόχο να μπει στα πλέι οφ και να βγει ξανά στην Ευρώπη. Ετσι, όπως έπαιξε σήμερα θα έχει... πρόβλημα.

Συνθέσεις ομάδων:

Πλατανιάς (Παράσχος): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Σελίν, Μπανανά, Σκαρρντοβέλι, Γκνιάτιτς, Μενδρινός (Τσουράκης 84'), Μουνάφο (Στανισάβλιεβιτς (68'), Αποστολόπουλος, Γουνδουλάκης, Ράμος (Ανγκούλο 76').

Αστέρας (Τερεζόπουλος): Μπαντής, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Κιτοκό, Χαμντανί (Νίκο 81'), Κουρμπέλης (Δημούτσος 66'), Μπερτόγλιο, Μούκαμ, Μάσα (Στανισάβλιεβιτς 76'), Ιωαννίδης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα