Ντέρμπι... τίτλου στο Ετιχαντ!

Gazzetta team
Ντέρμπι... τίτλου στο Ετιχαντ!

bet365

Ντέρμπι στην Premier League, ματσάρα σε Μπάι Αρίνα και φουλ μπάλα στο πρόγραμμα του Σαββάτου! Θα συνεχίσει την ξέφρενη πορεία η Λέστερ;

Το Νησί έχει ντέρμπι, και τι ντέρμπι.... Η Σίτι υποδέχεται τη Λέστερ και η νίκη είναι μονόδρομος για να βρεθεί στην κορυφή της Premier League! Αν χάσει... χάνεται, αφού θα δει τις «Αλεπούδες» στο +6 κι ακόμα πιο κοντά στον τίτλο! Ναι, η ομάδα του Ρανιέρι που έχει τρελάνει όλο το Νησί, αν και η πιο πρόσφατη νίκη κόντρα στη Σίτι... χάνεται το 2003! Στα εννέα τελευταία ραντεβού, η Σίτι μετρά 5 νίκες και 4 ισοπαλίες. Στο 1.60 προσφέρεται ο άσος, στο 4.20 η ισοπαλία και στο 5.75 το διπλό από τη Sportingbet! Oι «Πολίτες» χτυπούν πάντα στο τέλος, αφού έχουν 12 γκολ στο διάστημα 76'-90'. Να μπει το τελευταίο γκολ στο διάστημα αυτό προσφέρεται στο 1.90. Τα έξι από τα 7 τελευταία ματς της Λέστερ ήταν Νο Goal, σημείο που τιμάται στο 2.05!

Ντέρμπι στη Μπάι Αρίνα, Λεβερκούζεν vs Μπάγερν και η συνολική παράδοση είναι... συντριπτική για τους Βαυαρούς, με 48 νίκες και 15 ήττες. Βέβαια, τις 14 τους ήττες τις έχουν κάνει εκτός έδρας! Η Λεβερκούζεν έχει βρει δίχτυα στα 16 τελευταία ματς, έχοντας σημειώσει 38 γκολ. Στο 1.72 τιμάται το Over από τη Sportingbet.gr! Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ως τεχνικός στη Μπάγερν έχει βρεθεί τρεις φορές στη Μπάι Αρίνα, αλλά νίκη δεν έχει στο 90λεπτο (2 ισοπαλίες, μια ήττα), καθώς αυτή του Απριλίου ήρθε στα πέναλτι! Στο 5.20 ο άσος, στο 4.20 η ισοπαλία και στο 1.65 το διπλό!

Παίξε στην Sportingbet με τις καλύτερες αποδόσεις την αναμέτρηση της Λεβερκούζεν με την Μπάγερν Μονάχου.

Αμεση απάντηση αναζητά η Ατλέτικο που θέλει να βρεθεί ξανά στην κορυφή της Primera! Υποδέχεται την Εϊμπάρ με... ταμεία γεμάτα, μετά και την πώληση του Μαρτίνεζ στους Κινέζους έναντι 42 εκατ. ευρώ! Η Ατλέτικο παραμένει η καλύτερη άμυνα στην κατηγορία, έχοντας δεχθεί μόλις ένα γκολ στα πέντε τελευταία πρωταθλήματος στο Βιθέντε Καλντερόν. Μάλιστα, οι έξι από τις επτά φετινές εντός έδρας νίκες ήταν με ένα γκολ διαφορά. Στο 1.55 να μη σκοράρουν και οι δυο ομάδες, στο 1,80 το Under 2.5. Mόλις σε δυο ημίχρονα στις δέκα τελευταίες αναμετρήσεις της μακριά από το το Ιπουρούα ήταν πίσω στο σκορ η Εϊμπάρ!

 

Τελευταία Νέα