ΠΑΟΚ: Το πάρκο «Νίκος Τσαρπανάς» στην Τούμπα

ΠΑΟΚ: Το πάρκο «Νίκος Τσαρπανάς» στην Τούμπα

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Το πάρκο «Νίκος Τσαρπανάς» στην Τούμπα

bet365

Η απόφαση του δήμου Θεσσαλονίκης παίρνει σάρκα και οστά με την ονομασία «Νίκος Τσαρπανάς» του πάρκου πίσω από τη Θύρα 4

Στις 14 Φεβρουαρίου, ανήμερα του αγώνα με τον Ηρακλή στην Τούμπα, θα γίνει η τελετή για την ονοματοδοσία στο πάρκο, που δημιούργησε ο Δήμος Θεσσαλονίκης, υλοποιώντας την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου στις 19/05/2015, στη μνήμη του θρυλικού φροντιστή του ΠΑΟΚ, Νικόλαου Τσαρπανά.

Ποιος ήταν ο Τσαρπανάς; Γεννημένος το 1909 στη Σμύρνη «μεγάλωσε» στα χέρια του γενιές ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ αναλαμβάνοντας χρέη φροντιστή της ομάδας, κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Για δεκαετίες ολόκληρες ήταν φροντιστής του ΠΑΟΚ, στη διάρκεια της κατοχής, φύλαξε στο σπίτι του τον ιματισμό της ομάδας, που εκείνη την εποχή έδινε μόνο κάποια φιλικά παιχνίδια, ταυτίζοντας μια ολόκληρη ζωή με την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα