Ατομικό για δύο στον Παναιτωλικό

Νίκος Τσιώκος
Ατομικό για δύο στον Παναιτωλικό

bet365

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν εκ νέου οι Αλεξίεβιτς, Παπουτσογιαννόπουλος στη σημερινή προπόνηση του Παναιτωλικού.

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη συνέχισε την Παρασκευή (5/2) ο Παναιτωλικός. Αυτό έγινε με μία προπόνηση, στην οποία οι Αλεξίεβιτς και Παπουτσογιαννόπουλος ακολούθησαν και πάλι ατομικό πρόγραμμα.

Μάλιστα, ο πρώτος υποβλήθηκε σε εξετάσεις και αναμένει τα αποτελέσματα για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Οι δύο παίκτες δε βρίσκονται στη διάθεση του Γιάννη Ματζουράκη, ο οποίος δεν υπολογίζει ούτε στις υπηρεσίες του Παπάζογλου, που έχει συμπληρώσει κάρτες και είναι τιμωρημένος.

Θα καταφέρει ο Παναιτωλικός να φύγει αλώβητος από τη Νέα Σμύρνη; Σε απόδοση 1.65 στην Interwetten, το ενδεχόμενα να μην ηττηθούν οι Αγρινιώτες.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και δίτερμα. Έτσι, η προετοιμασία των Αγρινιωτών θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση στο Emileon το πρωί του Σαββάτου (6/2).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα