«Κλείδωσε» το σχήμα (pics & vid)

Gazzetta team
«Κλείδωσε» το σχήμα (pics & vid)

bet365

Ο ΠΑΟΚ θα κατέβει στο Καραϊσκάκη έχοντας στην ίδια 11αδα τους Μπερμπάτοφ και Αθανασιάδη, ενώ στην άμυνα ο Χατζηισαϊας θα πάρει το «βάπτισμα του πυρός» δίπλα στον Βίτορ.

Ο Ιγκορ Τούντορ στη σημερινή (5/2) προπόνηση άνοιξε τα χαρτιά του για το πως σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Κροάτης τεχνικός σε σχηματισμό 4-2-3-1 αναμένεται να ξεκινήσει με τους Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Κίτσιου, Χατζηισαϊας, Βιτορ και Τζαβέλλας. Αμυντικά χαφ οι Τζιόλης και Τσίμιροτ, στις πτέρυγες οι Μακ και Πέλκας, στον άξονα ο Μπερμπάτοφ και στην κορυφή της επίθεσης ο Αθανασιάδης. Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου δούλεψαν όπως θα δείτε και στο βίντεο στην κυκλοφορία μπάλας, με παιχνίδια κατοχής και μεταβιβάσεων με την πρώτη επαφή, με τους παίκτες να δείχνουν υπερβάλλοντα ζήλο και τα τάκλιν να πέφτουν «βροχή»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα