Σκέφτεται και πάλι την απόσυρση ο Πανελευσινιακός!

Gazzetta team
Σκέφτεται και πάλι την απόσυρση ο Πανελευσινιακός!

bet365

Την απόσυρση από το πρωτάθλημα της Football League σκέφτεται ο Πανελευσινιακός, μετά την αναβολή του αγώνα με την Παναχαϊκή...

Αδικημένοι αισθάνονται στον Πανελευσινιακό με την απόφαση για αναβολή της αναμέτρησης με την Παναχαϊκή, με αποτέλεσμα να σκέφτονται για δεύτερη φορά (το είχαν κάνει και τον Νοέμβριο), το ενδεχόμενο να αποσυρθούν από το πρωτάθλημα της Football League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με φαξ που λάβαμε πριν από λίγο στα γραφεία μας από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ενημερωθήκαμε ότι με απόφαση του αρμόδιου υφυπουργού Κου Σταύρου Κοντονή ο αγώνας της 18ης αγωνιστικής με την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 2005 ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 07-02-2016 και ώρα 15:00μμ αναβάλλεται σε ημερομηνία που θα καθοριστεί από την διοργανώτρια αρχή καθώς συντρέχει κίνδυνος διασάλευσης της δημόσιας τάξης λόγω του τεταμένου κλίματος που προκλήθηκε από την αναφερόμενη καταγγελία.

Όπως στον πρώτο γύρο έτσι και τώρα είναι η δεύτερη φορά που ο αγώνας μας με την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 2005 δεν διεξάγεται την προκαθορισμένη ημερομηνία με υπαιτιότητα του αντιπάλου σωματείου. Ήταν ξεκάθαρο από την πρώτη στιγμή ότι το όλο περιστατικό έχει απώτερο σκοπό την αναβολή του αγώνα. Η ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ μετά από αυτή την απόφαση σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο της απόσυρσης της ομάδας από το πρωτάθλημα, καθώς αισθάνεται κατάφωρα αδικημένη με την εν λόγω απόφαση».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα