Ηρακλής: Ανακοινώθηκε ο Λεοζίνιο

Ηρακλής: Ανακοινώθηκε ο Λεοζίνιο

Απόστολος Παγώνης
Ηρακλής: Ανακοινώθηκε ο Λεοζίνιο

bet365

Η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Λεοζίνιο για τον επόμενο 1,5χρόνο. «Ήθελα να έρθω στον Ηρακλή, ανυπομονώ να παίξω», τόνισε ο ίδιος.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός υπέγραψε σήμερα (5/2) το συμβόλαιο συνεργασίας του με την ΠΑΕ ΗρακλήΣ για τον επόμενο1,5χρόνο. «Η ΠΑΕ Ηρακλής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 30χρονου Βραζιλιάνου επιτελικού μέσου, LEANDRO SALES DE SANTANA (LEOZINHO), ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας, για τον επόμενο 1,5 χρόνο», όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός προπονείται με τον Ηρακλή το τελευταίο διάστημα και είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Μάλιστα δεν αποκλείεται ο Νίκος Παπαδόπουλος να του δώσει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Λεοζίνιο με δηλώσεις του στον «Arena» δήλωσε ανυπόμονος για να αγωνιστεί με τον Ηρακλή.

«Περιμένω με ανυπομονησία να αγωνιστώ. Είδα την ομάδα με την ΑΕΚ, πάλεψε ήθελε να φτάσει στη νίκη. Οι παίκτες τα έδωσαν όλα να φτάσουν στη νίκη αλλά δεν τα κατάφεραν. Θέλω η ομάδα να ανέβει. Γίνεται καλή προσπάθεια. Η ομάδα ανέβηκε φέτος στη Σουπερ Λιγκ και θέλει να τα πάει καλά».

Για την κατάστασή του και τη θέση που αγωνίζεται: «Από φυσική κατάσταση είμαι καλά. Χρειάζομαι μόνο ρυθμό. Έχω να παίξω καιρό, αλλά είμαι καλά. Παίζω Νο 10 κανονικά. Σε όλες τις ομάδες στην Ελλάδα εκεί έπαιξα. Όμως μπορώ να παίξω και δεξιά με το ανάποδο πόδι. Μπορώ να παίξω μαζί με τον Ρομάνο που είναι πολύ καλός παίκτης. Υπάρχει χώρος για όλους και αυτό είναι θέμα προπονητή».

Για το ενδιαφέρον άλλων ομάδων: «Είχα κι άλλες προτάσεις, αλλά ήθελα να έρθω στον Ηρακλή. Πριν έρθω εδώ μίλησα με την οικογένειά μου και ήθελα να έρθω στον Ηρακλή και την πόλη της Θεσσαλονίκης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα