Υπερασπίστηκε Βιδάλ ο Γκουαρντιόλα

Υπερασπίστηκε Βιδάλ ο Γκουαρντιόλα

Κώστας Ζάλιαρης
Υπερασπίστηκε Βιδάλ ο Γκουαρντιόλα

bet365

Ουδέν θέμα υφίσταται με Βιδάλ στη Μπάγερν Μονάχου αναφορικά με τις κακεντρεχείς φήμες περί κατανάλωσης αλκοόλ πριν από τις προπονήσεις της ομάδας. Απόλυτη στήριξη από Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο τεχνικός των Βαυαρών στη σημερινή συνέντευξη Τύπου κλήθηκε να τοποθετηθεί και για το ζήτημα που προέκυψε έπειτα από δημοσίευμα της «Bild», κατά της οποίας θα κινηθεί νομικά πλέον ο Χιλιανός άσος.

Οι αναφορές στ' όνομά του, γράφοντας πως εμφανιζόταν στις προπονήσεις της ομάδας στη μίνι χειμερινή προετοιμασία στο Κατάρ έχοντας καταναλώσει ποσότητες αλκοόλ, ενόχλησαν τον ποδοσφαιριστή που κινήθηκε νομικά.

Θα καταφέρουν οι Βαυαροί να φύγουν με το τρίποντο από την έδρα της Λεβερκούζεν; Σε απόδοση 1.65 προσφέρει η Interwetten τη νίκη της ομάδας του Γκουαρντιόλα.

Η Μπάγερν Μονάχου τον υπερασπίζεται και τον στηρίζει, με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να τονίζει: «Είναι δυνατός και ξέρω ότι δεν θα τον επηρεάσει αυτό... Εγώ ξέρω ότι στο Κατάρ και τις χώρες της Μέσης Ανατολής απαγορεύεται το αλκοόλ, οπότε δεν θα το έκανε αυτό...».

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα