Το παραμύθι με τις απουσίες

Το παραμύθι με τις απουσίες

Το παραμύθι με τις απουσίες

Ο Κ. Νικολακόπουλος σχολιάζει στο blog του στο gazzetta τις…ατελείωτες απουσίες του ΠΑΟΚ, δηλαδή την εξής μία!

Μας έχουν πρήξει από το «κλάψιμο» για τις πολλές απουσίες του ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Έχουμε το παραμύθι της διαιτησίας, τώρα βρήκαμε και το παραμύθι με τις απουσίες.

Ωραία φάμπρικα. Αφενός μεν να κοιμίσουμε τον Ολυμπιακό (που παραδοσιακά δεν θέλει και πολύ να υπνωτιστεί, όταν δεν καίγεται για βαθμούς) μπας και πάρουμε κανένα αποτέλεσμα από το πουθενά, αφετέρου δε να έχουμε έτοιμες τις δικαιολογίες αν πέσει καμιά ξεγυρισμένη τεσσάρα όπως πρόπερσι.

Για καθίστε ρε παλικάρια. Ποια είναι αυτή την στιγμή η καλή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ; Η καλύτερη ενδεκάδα ρε παιδί μου που διαθέτει ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον ίδιο τον ΠΑΟΚ και τους οπαδούς του ποια είναι; Δεν είναι Βελλίδης, Κίτσιου, Βίτορ, Χατζηισαίας, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Τσίμιροτ, Πέλκας, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης (Μπερμπάτοφ), Μακ; Είναι για δεν είναι;

Από αυτούς λοιπόν, ποιος δεν θα παίξει στο Καραϊσκάκη; Μόνο ο Ροντρίγκες. Και δεν θα σταθώ στο ότι έχει το παιδί αυτό έχει να βάλει γκολ από τις 8 Νοεμβρίου και να δώσει ασίστ από τις 6 Δεκεμβρίου. Δεν έχει σημασία, είναι βασικός παίκτης.

Αυτή είναι λοιπόν η απώλεια του ΠΑΟΚ, ενόψει ο Ολυμπιακού. Μία, ο Ροντρίγκες.

Όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε. Ποιες είναι οι απώλειες;

Ο Γλύκος κι ο Κωνσταντινίδης που έχουν να παίξουν δύο μήνες κι ως τότε είχαν έξι και πέντε συμμετοχές στο πρωτάθλημα;

Ο Λέοβατς, που τραυματίστηκε πριν 20 μέρες και πανηγύριζαν οι ΠΑΟΚτζήδες;

Η, είναι βασικοί παίκτες ο Χαρίσης, ο Κοροβέσης κι ο Μυστακίδης; Γιατί οι συμμετοχές τους στο πρωτάθλημα αντιστοίχως είναι τέσσερις, τέσσερις και δύο σε επίπεδο αρχικής ενδεκάδας-και να δούμε κι αν λείψουν οι δύο τελευταίοι (αυτός ο Μυστακίδης είναι όντως ταλέντο).

Η, μήπως λογίζεται για βασικός ο Ζαϊρο; Πόσα ματς έχει δώσει φέτος ο ΠΑΟΚ: 38. Σε πόσα ήταν αρχική ενδεκάδα ο Ζαϊρο; Στα 14…

Αυτή είναι η πραγματικότητα κύριοι. Από την καλύτερη ενδεκάδα του ΠΑΟΚ θα λείψει μόνο ένας, ο (ντεφορμέ) Ροντρίγκες. Κι από εκεί και πέρα, θα έχει ο Τούντορ όλους τους άλλους βασικότερους παίκτες του και τους Σάμπο, Γκολάσα, Κάτσε, Μαλεζά, Σκόνδρα. Μια χαρά πάγκος είναι.

Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα. Και σαν τέτοια θα πρέπει να την αντιμετωπίσει την Κυριακή ο Ολυμπιακός στο σπίτι του. Κι όταν λέω ο Ολυμπιακός εννοώ η ομάδα κι ο κόσμος του. Αν περιμένουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού ένα ΠΑΟΚ, που θα έρθει να χάσει, είναι γελασμένοι.

Θα σκιστούν οι παίκτες του να σταματήσουν τον Ολυμπιακό και θα το δείτε!

Best of internet