ΠΑΟ, θρησκεία... Λέτο#13!

ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2003/2004 ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ!

ΠΑΟ, θρησκεία... Λέτο#13!

ΠΑΟ, θρησκεία... Λέτο#13!

Έτοιμοι να επαναφέρουν το 13 μέχρι το τέλος της χρονιάς για χάρη του Σεμπάστιαν Λέτο είναι στον Παναθηναϊκό! Διαβάστε το σκεπτικό του «τριφυλλιού».  

Εδώ και δεκατρία χρόνια, από το καλοκαίρι του 2003, ο αριθμός 13 έχει αποσυρθεί από τις φανέλες του Παναθηναϊκού προς τιμήν της «Θύρας 13», του πιο ενεργού κομματιού των οπαδών του συλλόγου. Από την σεζόν που οι αριθμοί απέκτησαν... μονιμότητα στις πλάτες των ποδοσφαιριστών, την φόρεσαν ο Ιγκόρ Σιπνιέφκσι, στην συνέχεια ο Στέφανος Κοτσόλης και όπως όλα δείχνουν ήρθε η σειρά του Σεμπάστιαν Λέτο!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Από την στιγμή που το αγαπημένο 11 του «Σέμπα» βρίσκεται στα χέρια του Γιενς Βέμερ, στον Παναθηναϊκό σκέφτηκαν μία άκρως συμβολική κίνηση, η οποία σχετίζεται και με την πρωτάκουστη απόφαση του Σταύρου Κοντονή να βάλει λουκέτο στο πέταλο.

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» είναι έτοιμοι να επαναφέρουν την φανέλα με το 13 και να την δώσουν στον Λέτο, ο οποίος αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα παιδιά των φίλων του «τριφυλλιού». Είναι τόσο μεγάλο το «δέσιμο» με τον Αργεντινό που δύσκολα θα υπάρξουν αντιρρήσεις στις τάξεις των οπαδών. Με λίγα λόγια, άπαντες θεωρούν πως το ''13'' αξίζει να... ξεκρεμαστεί και να το φορέσει ο παικταράς που επέστρεψε μετά από τρία χρόνια στον Παναθηναϊκό.

Το 13 θα είναι ενεργό στην πλάτη του 29χρονου άσου για το διάστημα που η θύρα των οργανωμένων θα παραμένει «κλειδωμένη» και μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Best of internet