Το ποδόσφαιρο εναντίον του καρκίνου

Gazzetta team
Το ποδόσφαιρο εναντίον του καρκίνου

bet365

Η πρωτοβουλία του Πίρμιν Σβέγκλερ έχει αποτέλεσμα, καθώς αρκετοί ποδοσφαιριστές αποφάσισαν να δωρίσουν χρήματα στη μάχη κατά του καρκίνου.

Η 4η Φεβρουαρίου είναι η παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου και ο μέσος της Χόφενχαϊμ Πίρμιν Σβέγκερ, αποφάσισε να ξεκινήσει μία καμπάνια, ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα στη μάχη κατά της ασθένειας.

Έτσι, αποφάσισε να δωρίσει 200 ευρώ για κάθε βαθμό, που θα κερδίσει η ομάδα του μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Σβέγκλερ έχει έναν λόγο παραπάνω, καθώς είχε διαγνωσθεί με λευχαιμία όταν ήταν μόλις 16 μηνών, όμως κατάφερε να το ξεπεράσει. «Ξεπέρασα τον καρκίνο πριν από 25 χρόνια και ήθελα να ξεκινήσω αυτήν την καμπάνια στην παγκόσμια ημέρα κατά της ασθένειας», τόνισε. «Στο πρώτο στάδιο τα πράγματα έμοιαζαν πολύ δύσκολα. Ήταν θέμα ζωής και θανάτου». Οι γιατροί του είχαν δώσει μόλις 10% πιθανότητες ζωής...

Ήδη, αρκετοί έχουν ακολουθήσει το παράδειγμά του. Μπόατενγκ, Τραπ, Ζόμερ, Φόλαντ, Ρόντε και Ροντρίγκες είναι μόνο κάποιοι από αυτούς, ενώ είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν και άλλοι. Έτσι, το ποσό που θα μπει στα ταμεία του ιδρύματος «Mein Club – Meine Hilfe». «Επισκέπτομαι συχνά τα παιδιά με καρκίνο στο νοσοκομείο της Βέρνης. Ελπίζω ότι αυτή η καμπάνια θα απαλύνει έστω και λίγο τον πόνο τους», σχολίασε ο Σβέγκλερ, ο οποίος έχει κάνει και άλλες δωρεές στο παρελθόν.

Δημοσιεύτηκε από VfL Wolfsburg στις Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2016

Heute ist Weltkrebs-Tag! Dafür spende ich pro gewonnen Punkt, den wir mit unserm Team in der Rückrunde holen, 100€ an...

Δημοσιεύτηκε από Kevin Trapp στις Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2016

Ich spende für das Projekt meines ehemaligen Eintracht Frankfurt-Kollegen Pirmin Schwegler zugunsten krebskranker Kinder...

Δημοσιεύτηκε από Sebastian Rode στις Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2016

Heute ist Weltkrebs-Tag! Ich spende für Pirmin Schweglers Projekt zugunsten Krebskranken Kindern 150.- Euro pro Punkt, den wir in der Rückrunde holen. HELFT ALLE MIT! (www.meinklub-meinehilfe.ch)

Δημοσιεύτηκε από Yann Sommer στις Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2016

Heute ist Weltkrebs-Tag! Da die TSG 1899 Hoffenheim schon zwei meiner Kollegen gewählt haben, spende ich für Pirmin...

Δημοσιεύτηκε από Kevin Volland στις Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2016

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα