ΠΑΟΚ: Οι πρώτες δοκιμές Τούντορ

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: Οι πρώτες δοκιμές Τούντορ

bet365

Ο Ιγκορ Τούντορ δοκίμασε σήμερα (4/2) διάφορα σχήματα ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό, χρησιμοποιώντας στην ίδια 11αδα τους Μπερμπάτοφ και Αθανασιάδη, αλλά και τον Χατζηισαϊα δίπλα στον Βίτορ.

Ο ΠΑΟΚ των πολλών απουσιών, ετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, με τον Ιγκορ Τούντορ να σκέφτεται τους Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και Δημήτρη Χατζηισαϊα για το βασικό σχήμα. Ο Κροάτης τεχνικός δοκίμασε σήμερα (4/2) τους Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια, δεξιά τον Κίτσιου και αριστερά τον Τζαβέλλα, ενώ κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Βίτορ και Χατζηισαϊας.

Από εκεί και πέρα, τριάδα στα χαφ ήταν οι Τζιόλης, Τσίμιροτ και Πέλκας, με τον Μακ στα αριστερά και τον Σάμπο στα δεξιά, ενώ στην κορυφή της επίθεσης τοποθετήθηκε ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Ο Τούντορ δοκίμασε κι άλλα σχήματα με τον Βούλγαρο επιθετικό να παίζει πίσω από τον Αθανασιάδη και τον Πέλκα να ξεκινάει από την αριστερή πλευρά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα