Τέλος η σεζόν για Κάσερες

Τέλος η σεζόν για Κάσερες

Παναγιώτης Παλλαντζάς
Τέλος η σεζόν για Κάσερες

bet365

Οι φόβοι για ζημιά στον αχίλλειο τένοντα επιβεβαιώθηκαν και ο Μάρτιν Κάσερες θα μείνει εκτός δράσης ως το τέλος της φετινής σεζόν.

Ο Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός προσγειώθηκε άσχημα στο 63ο λεπτό του αγώνα της Γιουβέντους με την Τζένοα και από τις αντιδράσεις του φάνηκε ότι ήταν κάτι σοβαρό. Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είπε στις δηλώσεις του ότι οι πρώτες ενδείξεις έκαναν λόγο για ζημιά στον αχίλλειο τένοντα και τα αποτελέσματα των εξετάσεων την Πέμπτη το επιβεβαίωσαν, με τους Μπιανκονέρι να ανακοινώνουν ότι την Παρασκευή θα υποβληθεί σε επέμβαση. «Είναι πολύ κρίμα γιατί πέρα από σημαντικός ποδοσφαιριστής είναι και εκπληκτικός τύπος, είναι μια πολύ άτυχη σεζόν για τον ίδιο», έλεγε το βράδυ της Τετάρτης ο Αλέγκρι για τον Κάσερες, το συμβόλαιο του οποίου με την Γιούβε λήγει τον Ιούνιο... Αμέσως μετά την ανακοίνωση των εξετάσεων, η Τζένοα έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στον Ουρουγουανό, μέσω του λογαριασμού της στο twitter, όπως έκανε και η Lega.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα