Έναν μήνα έξω ο Ιγκλέσιας!

Δημήτρης Τομαράς
Έναν μήνα έξω ο Ιγκλέσιας!

bet365

Απώλεια στον Αστέρα με τον Ματίας Ιγκλέσιας να κάνει επέμβαση σκωληκοειδίτιδας και να τίθεται έναν μήνα εκτός. Οι συμπαίκτες του και το τεχνικό τιμ να του ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση.
Ο Ιγκλέσιας το μεσημέρι της Πέμπτης (04/02) υποβλήθηκε σε λαπαροσκοπική αφαίρεση φλεγμαίνουσας σκωληκοειδούς απόφυσης. Ο Αργεντίνος άσος θα τεθεί εκτός δράσης για έναν μήνα σύμφωνα με την υπάρχουσα ενημέρωση και σίγουρα αυτό δεν είναι ένα καλό νέο για τον Αστέρα Τρίπολης.
Οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και οι άνθρωποι του Αστέρα επικοινώνησαν μαζί του. Του ευχήθηκαν περαστικά και ταχεία ανάρρωση.
Από εκεί και πέρα οι Λούι και Φούντας έκαναν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Στα της προπόνησης της Πέμπτης οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο, έκαναν αερόβιο τρέξιμο χαμηλής έντασης και ασκήσεις στο γυμναστήριο.
Οι υπόλοιποι ακολούθησαν ασκήσεις συναρμογής, ασκήσεις κατοχής μπάλας και στο τέλος έπαιξαν σε περιορισμένο χώρο.
* Ο Γιώργος Μπαντής παρέλαβε το βραβείο του MVP για την αναμέτρηση κόντρα στο Λεβαδειακό. Ο Μπαντής αναδείχθηκε κορυφαίος μέσα από την ψηφοφορία του κόσμου του Αστέρα στο επίσημο site της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα