Έναν μήνα έξω ο Ιγκλέσιας!

ΕΚΑΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΚΩΛΗΚΟΕΙΔΙΤΙΔΑΣ

Έναν μήνα έξω ο Ιγκλέσιας!

Έναν μήνα έξω ο Ιγκλέσιας!

Απώλεια στον Αστέρα με τον Ματίας Ιγκλέσιας να κάνει επέμβαση σκωληκοειδίτιδας και να τίθεται έναν μήνα εκτός. Οι συμπαίκτες του και το τεχνικό τιμ να του ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση.

Ο Ιγκλέσιας το μεσημέρι της Πέμπτης (04/02) υποβλήθηκε σε λαπαροσκοπική αφαίρεση φλεγμαίνουσας σκωληκοειδούς απόφυσης. Ο Αργεντίνος άσος θα τεθεί εκτός δράσης για έναν μήνα σύμφωνα με την υπάρχουσα ενημέρωση και σίγουρα αυτό δεν είναι ένα καλό νέο για τον Αστέρα Τρίπολης.
 
Οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και οι άνθρωποι του Αστέρα επικοινώνησαν μαζί του. Του ευχήθηκαν περαστικά και ταχεία ανάρρωση.
 
 
Από εκεί και πέρα οι Λούι και Φούντας έκαναν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Στα της προπόνησης της Πέμπτης οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο, έκαναν αερόβιο τρέξιμο χαμηλής έντασης και ασκήσεις στο γυμναστήριο.
 
Οι υπόλοιποι ακολούθησαν ασκήσεις συναρμογής, ασκήσεις κατοχής μπάλας και στο τέλος έπαιξαν σε περιορισμένο χώρο.
 
Ο Γιώργος Μπαντής παρέλαβε το βραβείο του MVP για την αναμέτρηση κόντρα στο Λεβαδειακό. Ο Μπαντής αναδείχθηκε κορυφαίος μέσα από την ψηφοφορία του κόσμου του Αστέρα στο επίσημο site της ομάδας.

Best of internet