Θλάση ο Τσουκαλάς

Θοδωρής Βασίλης
Θλάση ο Τσουκαλάς

bet365

Τις υπηρεσίες του Σταύρου Τσουκαλά θα στερηθεί ο Γιάννης Πετράκης στον επερχόμενο αγώνα με τον Ηρακλή αφού ο έμπειρος μέσος έχει υποστεί θλάση πρώτου προς δεύτερο βαθμό στον δικέφαλο.

Άσχημα ήταν τα νέα για τον Σταύρο Τσουκαλά. Ο μέσος του ΠΑΣ Γιάννινα υπέστη θλάση στον δικέφαλο με την διάγνωση να κάνει λόγο για θλάση πρώτου προς δεύτερο βαθμό στον δικέφαλο. Αυτό σημαίνει ότι ο Γιάννης Πετράκης δεν μπορεί να τον υπολογίζει για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Στην έδρα του Ηρακλή δοκιμάζεται ο ΠΑΣ στο πλαίσιο της Super League. Σε απόδοση 3.20 προσφέρει η Novibet τη νίκη της ομάδας των Ιωαννίνων.

Όσον αφορά τον Μανιά συνέχισε το πρόγραμμά του στο γυμναστήριο, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες δούλεψαν πάνω στην ομαδική επιθετική και αμυντική τακτική ενώ ακολούθησε δίτερμα. Επόμενη προπόνηση την Παρασκευή στις 12:00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα