17.55: Ώρα... Σεμπάστιαν Λέτο

17.55: Ώρα... Σεμπάστιαν Λέτο

Νίκος Ρόλλας
17.55: Ώρα... Σεμπάστιαν Λέτο

bet365

Η ώρα έφτασε και στις 17:55 ο Σεμπάστιαν Λέτο θα πατήσει και πάλι επί ελληνικού εδάφους, προκειμένου να ολοκληρώσει την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό.

«Τα όνειρα κάποιες φορές γίνονται πραγματικότητα», είχε γράψει στο Twitter την Δευτέρα το βράδυ ο Σεμπάστιαν Λέτο σχετικά με την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό. Μία επιστροφή που πλέον θα μετράει αντίστροφα απο την Πέμπτη το απόγευμα που θα πατήσει και πάλι το πόδι του επί ελληνικού εδάφους...

Ώρα άφιξης; Στις 17:55, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ που δεν μπορούσε να αφήσει τους φίλους της ομάδας με την απορία. Άλλωστε από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η αποδέσμευσή του από την Κατάνια, όλοι αυτό ρωτούσαν. «Πότε έρχεται», καθώς ήθελαν να υποδεχθούν τον «Loco» στο αεροδρόμιο...

Το πρόγραμμα για τον Αργεντίνο αρτίστα, προβλέπει ιατρικές εξετάσεις και τις τελικές συζητήσεις με τους ανθρώπους της ΠΑΕ, οι οποίες θα έχουν τυπικό χαρακτήρα. Βλέπετε, προτεραιότητά του ήταν να φορέσει ξανά την φανέλα με το «τριφύλλι» και όχι το πως θα καταφέρει να προσθέσει περισσότερα χρήματα στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Αν όλα πάνε καλά, τότε ο «Σέμπα» το Σάββατο το απόγευμα θα βρεθεί στα επίσημα της Λεωφόρου για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη, όπου θα γνωρίσει την δεύτερη και μεγαλύτερη αποθέωση από τον κόσμο του «τριφυλλιού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα