Σφραγίζει την πρόκριση η ΑΕΚ

Θοδωρής Βασίλης
Σφραγίζει την πρόκριση η ΑΕΚ

bet365

Ηρακλής και ΑΕΚ δίνουν ραντεβού στο Καυτανζόγλειο (19.30, ΟΤΕsport3) με την Ένωση να έχει ουσιαστικά κλειδώσει την πρόκριση μετά το 4-1 του πρώτου αγώνα. Με απουσίες ο Γηραιός, με τα νέα αποκτήματα η ΑΕΚ.

Έτοιμη να σφραγίσει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος είναι η ΑΕΚ κόντρα στον Ηρακλή. Η ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη με το 4-1 του πρώτου αγώνα ένα αποτέλεσμα που την κάνει ξεκάθαρο φαβορί. Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» πήρε μαζί του στην αποστολή και τους Σουκουλίνι και Πέκχαρτ και αναμένεται να τους δώσει χρόνο συμμετοχής, ενώ βασικός θα ξεκινήσει ο Μπαρόχα που επιστρέφει από τον τραυματισμό του.

Στην αντίπερα όχθη ο Ηρακλής εκτός από το βαρύ σκορ έχει να αντιμετωπίσει και τις πολλές απουσίες. Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Λάζαρ, Ρομάνο, Περόνε, Στάμου, Μπαρτολίνι, Ζαμπάζη, Λεοζίνιο και Μοντέιρο. Παρόλα αυτά στον Γηραιό είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για το καλύτερο και την μεγάλη ανατροπή.

Πιθανές ενδεκάδες

Ηρακλής: Περνίς, Μπουκουβάλας, Καρασαλίδης, Ζιαμπάρης, Πουρτουλίδης, Σαραμαντάς, Ιντζόγλου, Πασάς, Τσιλιανίδης, Βέλλιος, Μπουλούτ

ΑΕΚ: Μπαρόχα, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Σοϊλέδης, Κορδέρο, Γιοχανσον, Μάνταλος, Μπουονανότε, Πλατέλλας, Τζιμπούρ

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα