Χωρίς ντροπή και τσίπα…

Χωρίς ντροπή και τσίπα…

Χωρίς ντροπή και τσίπα…

bet365

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και τον ορισμό του Δημητρόπουλου.
Άλλα θέλαμε να γράψουμε και πάλι άλλα θα γράψουμε… Πάλι ανατροπή την τελευταία στιγμή.
Μία σειρά ερωτημάτων στον Ιβάν Σαββίδη για το ότι διαλύει και αυτό το φετινό πλάνο θα τα κάνουμε αύριο. Θα πει κανείς: «Εσύ θα τα κάνεις, ποιος θα απαντήσει…».
Αλλά και γι’ αυτά που τελικά θα γράψουμε για την ΚΕΔ ή όποιους τέλος πάντων κάνουν τους ορισμούς, ποιος θα απαντήσει;
Λοιπόν…
Είμαστε στην 21η αγωνιστική και ο πρωτοπόρος, πολύ δυνατός και ανίκητος Ολυμπιακός, υποδέχεται τον άκρως προβληματικό ΠΑΟΚ.
Παίζει η ομάδα που… δεν παίζεται, που δεν χάνει ποτέ, που «κρύβει» την μπάλα και φυσικά… δεν έχει ανάγκη καμιάς βοήθειας όπως λέει κάθε Κυριακή βράδυ ο άνθρωπος-παράγοντας που εκπροσωπεί και εκφράζει τους Ολυμπιακούς. Παίζει κόντρα στον… ΠΑΟΚ.
Τον ΠΑΟΚ που οι παίκτες του τραυματίζονται ακόμη και στο αεροπλάνο! Με τον ΠΑΟΚ που ο Τούντορ θα έφευγε, αλλά τελικά μένει. Με τον ΠΑΟΚ που έχει να κερδίσει ένα μήνα και χθες ξεκίνησε τις προπονήσεις αυτής τη εβδομάδας.
Για να μην τα πολυλογούμε, παίζει ο πρώτος των 58(!!) βαθμών με τον ΠΑΟΚ των 34…
Και όμως… Ακόμη και φέτος, σε αυτή την απλή και εύκολη χρονιά, για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ όπου «πρέπει» να μείνει το αήττητο, οι αθεόφοβοι (όποιοι έχουν την ευθύνη) όρισαν διαιτητή τον Δημητρόπουλο! Ποιον;
Ναι αυτόν… Τον άνθρωπο που μήνα Άυγουστο βρίσκονταν στα δικαστήρια να απολογείται για την ανάμειξή του στις γνωστές υποθέσεις.
Τον διαιτητή που δέκα φορές έχει παίξει τον Ολυμπιακό και προσπαθεί να σπάσει όλα τα ρεκόρ. Ήδη είναι στο 10/10 με κορυφαία επίδοση λαθών-εύνοιας στο προ τετραετίας παιχνίδι κυπέλλου στην Πάτρα, για το οποίο εξάλλου ακόμη… επιβραβεύεται.
Αυτόν που και πέρυσι είχε ενεργό ρόλο στη μάχη κατά ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού, στο δύσκολο διάστημα Νοεμβρίου-Ιανουαρίου.
Αυτόν που αντιμετωπίζει διώξεις και για τις δύο οργανώσεις στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν μπορεί να βγει από τη χώρα. (Δηλαδή αν για παράδειγμα η UEFA ήθελε να τον ορίσει στο… Γιουβέντους-Μπάγιερν που έρχεται για το τσάμπιονς ληγκ, δεν θα μπορούσε να πάει για να παίξει…).
Τέλος πάντων όλα γνωστά είναι για κάτι τέτοιους σαν τον συγκεκριμένο που συνεχίζει να παίρνει πολλά μεροκάματα από τους ορισμούς της ΚΕΔ, αλλά όλη η Ελλάδα ξέρει τον ρόλο που έχει αναλάβει τα τελευταία χρόνια.
Αλλά ακόμη και φέτος… τέτοια αγωνία του συστήματος για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ; Ακόμη και φέτος με το τρένο του Σίλβα και το… έκτρωμα (όπως λένε) του Τούντορ.
Ρε σεις γιατί ξεφτιλίζεστε; Τον ΠΑΟΚ φοβάστε;
Ομάδα δεν έχει. Προπονητή δεν έχει. Είναι… δύο-τρεις χιλιάδες βαθμούς πίσω. Ο ΠΑΟΚ την Κυριακή θα έχει δεξί εξτρέμ τον… Μπορμπόκη και αριστερά τον Σπάσιτς, μια και οι άλλοι είναι χλωμοί.
Ομάδα που μπροστά έχει κάποιον που… μοιάζει (στα τατουάζ) τον Αθανασιάδη…
Αυτόν τον ΠΑΟΚ φοβάστε και δεν βάζετε πενηνταρίσιο διαιτητή; Τι φοβάστε μη χάσετε πάλι με τον Κλάους αμυντικό χαφ και τον Σαλπιγγίδη δεξί μπακ, όπου το 1-3, έγινε (με το ζόρι) 1-2;
Όχι κύριοι; Δεν θα κάναμε θέμα με όποιον και αν βάζατε…
Η λίστα είναι γνωστή και χιλιογραμμένη.
Οι Μάνταλος, Βοσκάκης, Δημητρόπουλος, Παππάς, Μήτσιος, Αρετόπουλος, Καλογερόπουλος, Σπάθας, Κύζας που έμειναν, γιατί ο Ιωαννίδης μας άφησε, έχουν στιγματιστεί. ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΈΡΕΙ ΠΛΕΟΝ.
Διαιτητές να παίξουν το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ υπάρχουν πολλοί άλλοι. Έμπειροι, διεθνείς και σωστοί από όλες τις απόψεις. Τουλάχιστον δεν είναι κατηγορούμενοι…
ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ όμως έχετε τα… να τους βάλετε στο Καραϊσκάκη.
Ακόμη και φέτος…
Όπου σε όλα τα ντέρμπι μέχρι τώρα έχουν σφυρίξει διεθνείς (κανονικοί ή… πρωτοεμφανιζόμενοι) και στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ βάλατε… αυτόν.
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ έπαιξε ο Σιδηρόπουλος. ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός ο… (τέλος πάντων) Αρετόπουλος. ΑΕΚ-ΠΑΟΚ ο Γιάχος.
Παναθηναϊκός-ΑΕΚ ο… Μάνταλος. Ολυμπιακός-ΑΕΚ ο… Κυζας
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός ο… Παππάς. ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός ο Γιάχος.
Στο μόνο ντέρμπι που δεν παίζει διεθνής είναι και πάλι αυτό! Όπως πέρυσι ο Αρετόπουλος. Όπως πρόπερσι ο Καλογερόπουλος. (Μετά έγιναν διεθνείς για… επιβράβευση, αφού ο ένας απέβαλε μόνο τον Στοχ και όχι τον Φουστέρ στο ματς κυπέλλου και ο άλλος… έκανε πως δεν είδε τον τραυματισμό του Γλύκου και την επίθεση οπαδού στον Περέιρα).
Κάτι Κουκουλάκηδες-Τριτσώνηδες φυσικά και χαντακώθηκαν γιατί… δεν άκουγαν. Και τον Σιδηρόπουλο αν θα μπορούσαν (και δεν έβλεπε η UEFA) το ίδιο θα έκαναν. Εξάλλου σε αυτή την αγωνιστική παίζει Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και τρέμουν να τον βάλουν. Αντιθέτως μπήκε στο… ντέρμπι Λεβαδειακός-Πανθρακικός!
Τι φοβάστε; Γιατί δίνετε δικαίωμα ακόμη και φέτος; Στοίχημα έχετε παίξει ότι θα το πάρει αήττητος;
Και όλα αυτά μέρα Τετάρτη (απεργούσαν οι δημοσιογράφοι) ενώ κάθε φορά οι ορισμοί ανακοινώνονται Πέμπτη…
Ο φαταουλισμός σε όλο το μεγαλείο του!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.