Παρί Σεν Ζερμέν - Λοριάν 3-1

Gazzetta team
Παρί Σεν Ζερμέν - Λοριάν 3-1

bet365

Η Λοριάν αποδείχθηκε άξιος αντίπαλος, όμως η Παρί έφτασε σε ακόμη μία νίκη (3-1) και έσπασε το αήττητο ρεκόρ της Ναντ με 33 ματς!

Η Λοριάν στάθηκε εξαιρετικά στο «Παρκ Ντε Πρενς», όμως στο τέλος η… ρουτίνα της Παρί συνεχίστηκε. Οι Παριζιάνοι έφτασαν στη νίκη με 3-1 μετά από πολύ ωραίο ματς και το αήττητο σερί τους στην Ligue 1 μετράει πλέον 33 ματς, επίδοση που αποτελεί νέο ρεκόρ (32 είχε η Ναντ τη σεζόν 1994-95)!

Οι παίκτες του Μπλαν μπήκαν δυνατά και μετά την πρώτη ευκαιρία με τον Μαρκίνιος (3’), πήραν γρήγορα το προβάδισμα. Μόλις στο 5’ μετά από ασίστ του Ιμπραΐμοβιτς, ο Καβάνι πέρασε και τον Λεκόμτ, πριν κάνει το 1-0. Όλα έδειχναν ότι η Παρί δε θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, καθώς έδειχνε όρεξη και έχανε ευκαιρίες. Ιμπραΐμοβιτς (9’, 16’) και Οριέρ (18’) δεν κατάφεραν να τελειώσουν το ματς και οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν με την πρώτη τους ευκαιρία να φτάσουν στην ισοφάριση. Στο 19’ ο Γκερέιρο βρέθηκε στην περιοχή και από δύσκολη γωνία πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ για το 1-1!

Και ξαφνικά, η εικόνα άλλαξε. Οι παίκτες του Ριπόλ πήραν τα πάνω τους, ρίσκαραν και στο 21’ ο Γουάρις είδε την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Το ματς άνοιξε, Ογκουστέν (24’) και Ονγκεντά (32’) έχασαν καλές ευκαιρίες για τους γηπεδούχους, με τον Λεκόμτ να είναι σταθερός και το 1-1 να μένει μέχρι το ημίχρονο.

Ο γκολκίπερ της Λοριάν νίκησε τον Ογκουστέν στο 49’, ενώ ο Καβάνι είχε τρομερή έμπνευση να κάνει την λόμπα στο 54’, όμως είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι! Οι Παριζιάνοι είχαν ανεβάσει ρυθμό και κατάφεραν να πάρουν και πάλι το προβάδισμα στο 55’, όταν μετά από σέντρα του Κουρζάβα από αριστερά, ο Ιμπραΐμοβιτς ολομόναχος στη μικρή περιοχή έκανε το 2-1. Και πάλι, όμως, οι βακαλάοι δεν ήταν διατεθειμένοι να τα παρατήσουν. Στο 67’ ο Καμπό σκόραρε, όμως το γκολ του ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ και αντί για το 2-2 είχαμε το 3-1.

Στο 69’ η μπάλα στρώθηκε στον Κουρζάβα, που με πολύ ωραίο διαγώνιο σουτ στην κίνηση εντός περιοχής νίκησε τον Λεκόμτ. Ο Μεσλούμπ (73’) παραλίγο να ξαναβάλει την Λοριάν στο ματς, ο Λεκόμτ συνέχιζε τις αποκρούσεις, ο Ντι Μαρία (86’) έχασε την ευκαιρία να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Παρί και το 3-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα