Με Γιορέντε η Καλλονή

Με Γιορέντε η Καλλονή

Για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στο ζυγωματικό ο Ραούλ Γιορέντε συμμετείχε κανονικά σε προπόνηση της Καλλονής.

Με Γιορέντε η Καλλονή

Μία μεγάλη απουσία είχε η Καλλονή τον τελευταίο 1,5 μήνα και ήταν του Ραούλ Γιορέντε. Ο Ισπανός είχε τραυματιστεί στο ζυγωματικό στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και για πρώτη φορά από τότε συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση του συλλόγου της Μυτιλήνης.

Γεγονός που μόνο να λύσει μπορεί τα χέρια του Νίκου Καραγεωργίου, καθώς ήταν βασικός κι αναντικατάστατος στο αριστερό άκρο της άμυνας. Από εκεί και πέρα, κανονικά έλαβε μέρος και ο νεοαποκτηθείς Μάρκο Μπλάζιτς, ενώ οι απουσίες από τρεις έγιναν πέντε.

Ο άρρωστος Παναγιώτης Σπυρόπουλος έμεινε εκτός, όπως και ο Γιώργος Μανούσος, ενώ ατομικό ακολούθησε ο Άντριου Χογκ λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό. Για τον ίδιο λόγο αποχώρησε σήμερα και ο Στρατής Βαλιός και μάλιστα περιμένει τα αποτελέσματα της μαγνητικής για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του, με τον Σόνι Κάρλσον επίσης να απέχει λόγω αδιαθεσίας.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής, αγωνιστικά τετράγωνα και παιχνίδια με στηρίγματα σε τέσσερις εστίες. Τέλος, η προετοιμασία του συλλόγου της Λέσβου για το παιχνίδι με τη Βέροια στην ομώνυμη πόλη θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο (6/2), όταν θα ανακοινωθεί και η αποστολή που θα ταξιδέψει για την πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Best of internet