ΠΑΟΚ: Και τώρα ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Και τώρα ο Ολυμπιακός

bet365

Ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι της Κυριακής (7/2) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη με τους παίκτες να δουλεύουν πάνω σε ασκήσεις τακτικής. Την πρώτη του προπόνηση με τα «ασπρόμαυρα» έκανε ο Δημήτρη Χατζηισαϊας.

Παρουσία του Ιγκορ Τούντορ πραγματοποιήθηκε η σημερινή (3/2) προπόνηση του ΠΑΟΚ, αλλά και όλων των παικτών. Η προσοχή πλέον στρέφεται στο ματς της Κυριακής (7/2) εναντίον του Ολυμπιακού και το πως η ομάδα θα μπορέσει να φύγει από το Καραϊσκάκη με θετικό αποτέλεσμα. Το πρόγραμμα περιείχε προθέρμανση με μπάλα, ασκήσεις τακτικής με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας και ασκήσεις φυσικής κατάστασης μόνο για όσους δεν έχουν πολλούς αγώνες στα πόδια τους. Με όλη την ομάδα για πρώτη φορά προπονήθηκε ο Δημήτρης Χατζηισαΐας . Αντίθετα πρόγραμμα αποθεραπείας ακολουθούν οι: Ζάιρο , Ροντρίγκες , Γλύκος , Χαρίσης , Λέοβατς , Κωνσταντινίδης και ο Μυστακίδης που έχει μια κάκωση στο πέλμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα