ΠΑΟΚ: Παίζει ο Μπερμπάτοφ με Ολυμπιακό

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Παίζει ο Μπερμπάτοφ με Ολυμπιακό

bet365

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε την έφεση και ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ έχει δικαίωμα συμμετοχής στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με προσωπικές κινήσεις του αντιπροέδρου Χρυσόστομου Γκαγκάτση και του νομικού Λάμπρου Μπίρδα, δεν παράτησε την υπόθεση, αντίθετα την κυνήγησε ως το τέλος και τελικά βγήκε κερδισμένη στην έφεση, που κατέθεσε για τον Βούλγαρο επιθετικό.

Ετσι, η αρχική τιμωρία των τριών αγωνιστικών, για την αποβολή του Μπερμπάτοφ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, μειώθηκε στις δύο αγωνιστικές, τις οποίες ήδη ο 35χρονος φορ του ΠΑΟΚ εξέτισε στα ματς με Πανιώνιο (κύπελλο) και Ατρόμητο (πρωτάθλημα), άρα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα