ΠΑΣ Γιάννινα: «Θα απολογηθεί ο Τσάβες, κάναμε έφεση»

Gazzetta team
ΠΑΣ Γιάννινα: «Θα απολογηθεί ο Τσάβες, κάναμε έφεση»

bet365

Με ανακοίνωσή του, ο ΠΑΣ Γιάννινα τόνισε πως ο Κρίστιαν Τσάβες θα απολογηθεί για τα όσα λέει δημοσίως, αν δεν τα διαψεύσει, και ότι έκανε έφεση στο Διαιτητικό Δικαστήριο για την προσφυγή.

Στα άκρα φαίνεται πως οδηγείται η κόντρα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Κρίστιαν Τσάβες. Ο Αργεντινός έκανε προσφυγή σε βάρος του «Άγιαξ», που θα κάνει έφεση στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του την Τετάρτη (3/2).

Μάλιστα, σε αυτή ξεκαθαρίζεται ότι ο παίκτης θα κληθεί σε απολογία, αν δε διαψεύσει τα όσα έχει δηλώσει κατά καιρούς, τονίζοντας πως οι άνθρωποι των Ηπειρωτών τον παρακολουθούν όντας έκπληκτοι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 τοποθετείται για πρώτη φορά επίσημα σε σχέση με την υπόθεση του ποδοσφαιριστή Cristian Gabriel Chavez (Κριστιάν Γκαμπριέλ Τσάβες) και ενημερώνει τα εξής:

1. 1. Την 28.01.2016 κοινοποιήθηκε το διατακτικό της υπ' αρίθ. 98/2016 απόφασης της Α'ΕΕΟΔ της ΕΠΟ, σύμφωνα με το οποίο έγινε δεκτή κατά πλειοψηφία (3-2) η αίτηση του ποδοσφαιριστή Τσάβες σχετικά με το συμβόλαιο του που υπεγράφη το 2013 και ολοκληρώνεται την 30.06.2016.

2. 2. Παρά το γεγονός πως μέχρι και σήμερα δεν έχει κοινοποιηθεί το σκεπτικό (προφανώς λόγω της πολυπλοκότητας της ουσίας της υπόθεσης), η εταιρία μας προέβη στην κατάθεση έφεσης ενώπιον του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, επιφυλασσόμενη για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματός της. Η ημερομηνία της συζήτησης της εφέσεώς μας δεν έχει ακόμη προσδιορισθεί.

3. 3. Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε έκπληκτοι τον ποδοσφαιριστή Τσάβες να τοποθετείται δημόσια χρησιμοποιώντας διάφορους δυσφημιστικούς χαρακτηρισμούς στοχεύοντας, τόσο στην εταιρία/ομάδα μας, όσο και σε συγκεκριμένα στελέχη αυτής. Δε θα μπούμε σε δημόσιο διάλογο και δεν θα σχολιάσουμε τίποτα περαιτέρω, ωστόσο ενημερώνουμε, προς αποφυγή παρερμηνειών, πως για ό,τι φέρεται να έχει δηλώσει θα κληθεί να απολογηθεί αρμοδίως, εφόσον δεν προβεί άμεσα σε επίσημη διάψευση.

4. 4. Τέλος, λόγω κυρίως της εξαιρετικής σοβαρότητας της υπόθεσης αλλά και του χρόνου που αυτή θα διαρκέσει, επισημαίνουμε ειδικώς πως η όποια ενημέρωση θα θεωρείται έγκυρη μόνο εφόσον προέρχεται από το γραφείο τύπου της ΠΑΕ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα