Δύσκολο γι' άλλη μεταγραφή στη Βέροια

Δύσκολο γι' άλλη μεταγραφή στη Βέροια

Gazzetta team
Δύσκολο γι' άλλη μεταγραφή στη Βέροια

bet365

Μόνο αν προκύψει κάποια εξαιρετική περίπτωση, θα ασχοληθεί με τις μεταγραφές η Βέροια στην παράταση που έχει δοθεί για τους ελεύθερους.

Ο δανεισμός του Δημήτρη Ανάκογλου αποτελεί τη μοναδική μεταγραφή της Βέροιας κατά τη χειμερινή περίοδο. Αν και ακούστηκαν κάποια ονόματα, όπως του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, οι άνθρωποι του συλλόγου της Ημαθίας πήραν μόνο τον μέσο της ΑΕΚ.

Μάλιστα, φαντάζει δύσκολο να γίνει κάποια άλλη κίνηση στην παράταση που έχει δοθεί από την ΕΠΟ για τους ελεύθερους, η οποία λήγει στις 12 Φεβρουαρίου. Στη «βασίλισσα του Βορρά» εστιάζουν στο αγωνιστικό σκέλος και στο πώς η ομάδα θα πλασαριστεί όσο το δυνατόν πιο ψηλά στη βαθμολογία, αφού είναι πολύ κοντά η επίτευξη του στόχου της παραμονής.

Θα μείνει ζωντανή στη μάχη της σωτηρίας η ΑΕΛ Καλλονής; Η Sportingbet προσφέρει σε απόδοση 4.80 να φύγουν οι «σαρδέλες» από τη Βέροια με το τρίποντο.

Άλλωστε, στην ΠΑΕ θεωρούν ότι δε χρειάζεται κάποια άλλη προσθήκη στο ρόστερ και τονίζουν πως θα ασχοληθούν μόνο αν προκύψει κάποια εξαιρετική περίπτωση παίκτη, με την προοπτική αυτός να μείνει και μετά το καλοκαίρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα