Ηρακλής: Νοκ άουτ ο Μπαρτολίνι

Gazzetta team
Ηρακλής: Νοκ άουτ ο Μπαρτολίνι

bet365

Νέο πρόβλημα προέκυψε για τον Νίκο Παπαδόπουλο και ακούει στο όνομα Σεμπάστινα Μπαρτολίνι. Ο έμπειρος αμυντικός ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στους προσαγωγούς και προτιμήθηκε να μείνει εκτός από τον επαναληπτικό με την ΑΕΚ.

Με μια προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Καυτανζόγλειο στάδιο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ηρακλή ενόψει του αυριανού (4/2) επαναληπτικού προημιτελικού με αντίπαλο την ΑΕΚ για το Κύπελλο. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και στημένες φάσεις, με τα προβλήματα για τον προπονητή μας να είναι δυστυχώς πολλά. Εκτός από τις γνωστές απουσίες των Λάζαρ, Ρομάνο, Περόνε και Στάμου, ο Νίκος Παπαδόπουλος θα στερηθεί των υπηρεσιών του ανέτοιμου Κάσσου, του νεαρού Ζαμπάζη που κλήθηκε στην Εθνική Νέων, ενώ το μεγαλύτερο πρόβλημα ακούει στο όνομα Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι, ο οποίος αντιμετώπισε όλο το προηγούμενο διάστημα ένα μικρό πρόβλημα στους προσαγωγούς και γι’ αυτό το λόγο προτιμήθηκε να προφυλαχτεί για να αποφορτιστεί και να είναι διαθέσιμος στα επόμενα παιχνίδια.

Θα καταφέρει ο Ηρακλής να «σπάσει» το αήττητο της ΑΕΚ; Η Sportingbet προσφέρει σε απόδοση 4.50 τη νίκη του «Γηραιού».

Στα θετικά, συγκαταλέγεται η «παρθενική» συμμετοχή στην αποστολή του νέου μεταγραφικού αποκτήματος, Βασίλη Καραγκούνη. Αμέσως μετά τη λήξη της προπόνησης, ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή της αυριανής αναμέτρησης, η οποία αποτελείται από 20 παίκτες, που είναι οι εξής: Χουάντερσον, Γιαννίκογλου, Περνίς, Καρασαλίδης, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Τσότρας, Αβραμίδης, Καραγκούνης, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Κυριακίδης, Λουκίνας, Πασάς, Τσιλιανίδης, Αμαραντίδης, Μπουλούτ, Βέλλιος, Καλφούντζος.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα