Ερυθρόλευκη προσφορά και σε Κύπρο

Ερυθρόλευκη προσφορά και σε Κύπρο

Ερυθρόλευκη προσφορά και σε Κύπρο

Οι ερυθρόλευκες σχολές της Κύπρου παρέδωσαν οικονομική ενίσχυση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον Σύνδεσμο "Μοναδικά Χαμόγελα". 

Δίπλα στον Σύνδεσμο "Μοναδικά Χαμόγελα" που φιλοξενεί παιδιά που πάσχουν από σπάνιες παθήσεις συνεχίζουν να είναι οι σχολές του Ολυμπιακού στην Κύπρο. Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά ο Βαγγέλης Μαρινάκης ενίσχυσε οικονομικά ένα ίδρυμα της Κύπρου στην οποία ο Ολυμπιακός έχει 5 Σχολές και περισσότερα από 800 παιδιά.
 
Η παράδοση της επιταγής έγινε σε μια λιτή εκδήλωση στις προπονητικές εγκαταστάσεις του κλιμακίου Λευκωσίας στην Έγκωμη, τον οποίο επισκέφτηκαν εκπρόσωποι του Συνδέσμου με τα παιδιά του Ολυμπιακού να κρατούν πανό με το σύνθημα του «Μόνος είμαι σπάνιος, αλλά μαζί είμαστε δυνατοί».
 
Η σχολή δε ως ένδειξη αγάπης και εκτίμησης προς τα παιδιά μέλη της αλλά και τα παιδιά με σπάνιες γενετικές παθήσεις, μοίρασε καπελάκια σε όλους τους παρευρισκομένους. Για την μεγαλύτερη προβολή των "Μοναδικών Χαμόγελων" αλλά και του κοινωνικού έργου που επιτελείται από τον Ολυμπιακό αρκετά από τα τμήματα της σχολής εμφανίστηκαν προ της έναρξης των αγώνων τους το περασμένο Σαββατοκύριακο με το πιο πάνω πανό ευαισθητοποιώντας έτσι τους παρευρισκόμενους γονείς και φιλάθλους.    
 
Ο Χρίστος Κωνσταντίνου, υπεύθυνος της σχολής του Ολυμπιακού στην Κύπρο δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός και ο πρόεδρος του κ. Βαγγέλης Μαρινάκης αναδεικνύουν το κοινωνικό τους έργο, εισφέροντας το ποσό των 1.500 ευρώ στον Παγκύπριο Σύνδεσμο ‘Μοναδικά Χαμόγελα. Ευελπιστούμε ότι έτσι ενισχύουμε την προσπάθεια σας για ενημέρωση του κοινού όσο αφορά στις σπάνιες παθήσεις αλλά και τη δημιουργία εντός πρότυπου κέντρου αναφοράς για τις σπάνιες παθήσεις, το οποίο δεν υπάρχει στην Κύπρο». 
 
Εκ μέρους Συνδέσμου η Στάλω Κυριακίδου ευχαρίστησε την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον κ. Μαρινάκη, λέγοντας ότι «Μαζί με εσάς νιώθουμε δυνατοί για να συνεχίσουμε το έργο μας, ώστε να έχουμε ευαισθητοποιημένους πολίτες που θα μεταδώσουν τη διαφορετικότητα».

Best of internet