Στηρίζει Ινφαντίνο ο Φέργκιουσον

Gazzetta team
Στηρίζει Ινφαντίνο ο Φέργκιουσον

bet365

Την στήριξη του στο πρόσωπο του Τζιάνι Ινφαντίνο για την ανάληψη της προεδρίας της FIFA εξέφρασε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Ακόμα έναν υποστηρικτή βρήκε ο Τζιάνι Ινφαντίνο στην προσπάθεια του να αναλάβει την προεδρία της FIFA, καθώς και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, μετά τους Ζοσέ Μουρίνιο και Φάμπιο Καπέλο, εξέφρασε ανοικτά την εμπιστοσύνη του στις ικανότητες του Ελβετού υποψηφίου, υπογραμμίζοντας πως θα μπορούσε να ανταπεξέλθει πλήρως στην υψηλότερη θέση του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

«Έχοντας αναλάβει το ρόλο του πρεσβευτή της UEFA τα τελευταία χρόνια, είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τον Τζιάνι αρκετά καλά και οφείλω να ομολογήσω πως η βοήθεια του ήταν αναμφίβολα πολύτιμη για μένα. Πιστεύω πως ο επαγγελματισμός του, η πειθαρχεία του, οι οργανωτικές του ικανότητες και η γνώση του παιχνιδιού αποτελούν σημαντικά προσόντα και του εύχομαι κάθε επιτυχία στην υποψηφιότητά του για την προεδρία της FIFA», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Φέργκιουσον.

Από την πλευρά του ο Ελβετός ευχαρίστησε τον Σκωτσέζο πρώην τεχνικό για την υποστήριξη προς το πρόσωπό του, ενώ παράλληλα δήλωσε ευγνώμων για τον διαρκώς αυξανόμενο αριθμό υποστηρικτών του μέσα στο χώρο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Νωρίτερα, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ρωσίας είχε εκφράσει την προτίμηση της στην υποψηφιότητα του Ινφαντίνο, ενώ το ίδιο έχει συμβεί το τελευταίο διάστημα και με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Νοτίου Αμερικής, αλλά και την ΟΥΕΦA.

 

Τελευταία Νέα