Έμεινε Αθήνα ο Ανέστης

Έμεινε Αθήνα ο Ανέστης

Gazzetta team
Έμεινε Αθήνα ο Ανέστης

bet365

Ο Γκουστάβο Πογιέτ αποφάσισε την τελευταία στιγμή να μείνει στην Αθήνα ο Γιάννης Ανέστης, με τον Μπαρόχα να επιστρέφει μετά από απουσία περίπου δύο μηνών.

Αλλαγή της τελευταίας στιγμής στην ΑΕΚ για τη ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο. Συγκεκριμένα, ο Γκουστάβο Πογιέτ αποφάσισε να μείνει στην Αθήνα ο Γιάννης Ανέστης, αφού υπάρχει σκορ πρόκρισης από το πρώτο ματς (4-1).

Έτσι, η Ένωση ταξίδεψε με δύο τερματοφύλακες για τη Θεσσαλονίκη, κάτι που σημαίνει πως θα επιστρέψει μετά από απουσία 50 ημερών για να πάρει και πάλι θέση κάτω από τα γκολπόστ ο Αλάιν Μπαρόχα. Ο 26χρονος είχε τραυματιστεί στο ματς με τον Πανιώνιο στις 12 Δεκεμβρίου και πλέον είναι έτοιμος να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους.

Παίξε στην Sportingbet με τις καλύτερες αποδόσεις στο παιχνίδι της Γουότφορντ με την Τσέλσι.

Επίσης, για πρώτη φορά στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο νεοαποκτηθείς Τόμας Πέκχαρτ. Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Μπαρόχα, Ντούνης, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Σβάρνας, Σοϊλέδης, Μπακάκης, Μάνταλος, Κορδέρο, Γιόχανσον, Σιμόες, Βάργκας, Πλατέλλας, Ζουκουλίνι, Μπουονανότε, Αραβίδης, Τζεμπούρ, Πέκχαρτ.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα