Αποχωρεί ο Σόουζα από την Φιορεντίνα!

Αποχωρεί ο Σόουζα από την Φιορεντίνα!

Θοδωρής Βασίλης
Αποχωρεί ο Σόουζα από την Φιορεντίνα!

bet365

Την απόφαση να αποχωρήσει από τον πάγκο της Φιορεντίνα στο τέλος της σεζόν πήρε ο Πάουλο Σόουζα μετά τις διαφωνίες που έχει με την διοίκηση. Μόνο με έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ μένει.

Ο Πάουλο Σόουζα ήρθε αθόρυβα το καλοκαίρι στην Φιορεντίνα έχοντας το δύσκολο έργο να αντικαταστήσει τον απόλυτα πετυχημένο Βιτσέντζο Μοντέλα. Ο Πορτογάλος παρά το γεγονός ότι είχε να αντιμετωπίσει την δυσπιστία λόγω του παρελθόντος του στην Γιουβέντους, αλλά και του μειωμένου μπάτζετ, κατάφερε να οδηγήσει τους «βιόλα» στην κορυφή της βαθμολογίας μετά από 17 ολόκληρα χρόνια.

Τώρα η Φιορεντίνα δίνει μάχη για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ και είχε ζητήσει από την διοίκηση την ενίσχυση της ομάδας τον Ιανουάριο. Κάτι τέτοιο δεν έγινε ειδικά στην άμυνα και όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος ο Σόουζα πήρε την απόφαση το καλοκαίρι να αποχωρήσει από την ομάδα της Φλωρεντίας.

Όπως αναφέρει η Tuttosport ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε ότι από την στιγμή που οι επιθυμίες του δεν υλοποιούνται δεν υπάρχει και λόγος να βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Σόουζα έχει ενημερώσει το περιβάλλον του και μοναδική περίπτωση να αλλάξει γνώμη είναι η Φιορεντίνα να εξασφαλίσει την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Φιορεντίνα αυτή την στιγμή βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 42 βαθμούς έναν περισσότερο από Ρόμα (ένα ματς περισσότερο) και Ίντερ.

 

SERIE A Τελευταία Νέα