«Βγήκαν» τα εισιτήρια του Παναθηναϊκός - Ξάνθη

«Βγήκαν» τα εισιτήρια του Παναθηναϊκός - Ξάνθη

«Βγήκαν» τα εισιτήρια του Παναθηναϊκός - Ξάνθη

Στην διάθεση του κοινού είναι από σήμερα, Τετάρτη, τα εισιτήρια του αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Ξάνθη στην «Λεωφόρο». 

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα με την Ξάνθη, εξέδωσε η διοίκηση του Παναθηναϊκού, ενημερώνοντας πω αυτά θα είναι διαθέσιμα για το κοινό από σήμερα, Τετάρτη, μέσω διαδικτύου, ενώ την Παρασκευή θα ανοίξουν και τα εκδοτήρια της Λεωφόρου. 

Η ανακοίνωση 

Για την 21η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League Ελλάδα μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Skoda Ξάνθης, που θα πραγματοποιηθεί στο «Απ. Νικολαΐδης» (06/02 και ώρα 19:30), η αγορά των εισιτηρίων είναι «ανοιχτή» για όλους τους φιλάθλους, είτε είναι Μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, είτε όχι. 

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων μας, συνιστούμε την προμήθεια των εισιτηρίων μέσω Διαδικτύου -από το Viva.gr- με οικονομικό και χρονικό όφελος. 

Από την Τετάρτη 03/02 η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται ηλεκτρονικά ενώ από την Παρασκευή 5/2, 9:30 με 17:30 η διάθεση θα γίνεται και από τα εκδοτήρια της Λεωφόρου Θύρα13 -Τομέας 4. Το Σάββατο ανήμερα της αναμέτρησης, τα εκδοτήρια θα λειτουργούν από το πρωί στις 11:00 έως ώρα την ώρα έναρξης του αγώνα. 

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 

<img data-cke-saved-src="http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/16/02/03/114637.jpg" src="http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/16/02/03/114637.jpg" "="" alt="inner" border="0">

Κάθε φίλαθλος θα δικαιούται έως 4 εισιτήρια, γνωρίζοντας και δηλώνοντας απαραίτητα το ΑΜΚΑ και τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας κάθε φιλάθλου εξ’ ονόματος του οποίου αγοράζει το εισιτήριο. 

Υπενθυμίζουμε ότι η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ όπως και κάθε ΠΑΕ, είναι υποχρεωμένη να προσαρμοστεί στο νέο τρόπο για τη διάθεση εισιτηρίου αθλητικών εκδηλώσεων που ζητά την καταχώρηση και του ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου. Ο έλεγχος των αποδεικτικών ΑΜΚΑ και ΑΔΤ είναι αυστηρός και σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων, η ομάδα διατηρεί το δικαίωμα απαγόρευσης εισόδου.

Best of internet