Καταλήγει στον Άρη ο Μπούρμπος

Gazzetta team
Καταλήγει στον Άρη ο Μπούρμπος

bet365

Μέσα στην Τετάρτη (3/2) θα μείνει και τυπικά ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό ο Χρήστος Μπούρμπος, ο οποίος όπως φαίνεται θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη.

Σε συμφωνία με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για τη λύση του συμβολαίου του ήρθε ο Χρήστος Μπούρμπος το βράδυ της Δευτέρας (1/2), με τον 33χρονο δεξιό μπακ να οδεύει πλέον προς τον Άρη.

Το βράδυ της Δευτέρας (1/2) οι δύο πλευρές, συμφώνησαν στη λύση της συνεργασία τους, με τον έμπειρο αμυντικό να κρατά εξαιρετική στάση, καθώς επεδίωξε ο ίδιος τη λύση του συμβολαίου του, γνωρίζοντας εδώ και καιρό πως βρίσκεται εκτός πλάνων.

Το τυπικό σκέλος της υπόθεσης αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στην Τετάρτη (3/2), με τον παίκτη να λαμβάνει και ένα μικρό ποσό για την αποχώρηση του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα