Μονακό - Μπαστιά 2-0

Gazzetta team
Μονακό - Μπαστιά 2-0

bet365

Η Μονακό επέστρεψε στις νίκες, καθώς επιβλήθηκε πολύ εύκολα με 2-0 της Μπαστιά.

Η Μονακό συνήλθε με τον καλύτερο τρόπο μετά την ήττα από την Ανζέρ (3-0) και επέστρεψε στις νίκες. Οι Μονεγάσκοι επιβλήθηκαν πολύ εύκολα με 2-0 της απογοητευτικής Μπαστιά, που δεν έκανε ούτε φάση, στο Μόντε Κάρλο και παραμένουν στη 2η θέση.

Το ματς θα ξεχαστεί γρήγορα, καθώς το τέμπο ήταν αργό και οι φάσεις ελάχιστες. Οι παίκτες του Ζαρντίμ είχαν τον έλεγχο από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, όμως δεν κατάφεραν να ανεβάσουν ρυθμό. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 22', όταν ο Λοβ με κεφαλιά από καλή θέση στην περιοχή, έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ στο 27' χάθηκε η πρώτη κλασική ευκαιρία. Ο Μπερνάρντο Σίλβα βρέθηκε απέναντι από τον Λεκά, έκανε το δυνατό σουτ, όμως ο γκολκίπερ της Μπαστιά έβγαλε εντυπωσιακά. Το γκολ ήρθε στο 35', όταν μετά από κόρνερ του Μουτίνιο, η μπάλα πέρασε από όλους, ο Μοντέστο αιφνιδιάστηκε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0.

Η εικόνα δεν άλλαξε στην επανάληψη, με τον Λοβ να χάνει τεράστια ευκαιρία στο 52' και τον Λεκά να τον νικάει από κοντά, ενώ τα πάντα τελείωσαν στο 73'. Ο Ντιράρ έκανε την προσπάθεια και το γύρισμα από δεξιά, ο Μπερνάρντο Σίλβα το σουτ και η μπάλα, αφού κόντραρε στον Σκιλασί, κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0. Μέχρι εκείνο το σημείο οι Κορσικανοί δεν είχαν κάνει ούτε φάση και το πρώτο σουτ εντός εστίας ήρθε στις καθυστερήσεις με τον Παλμιέρι, που είδε τον Σούμπασιτς να βγάζει και το 2-0 να μένει μέχρι το τέλος.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα